""
""

Bjelica se borio, ali Novicki i Barea zaustavili niz Minesote (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.01.17. | 23:40

Srpski košarkaš postigao 10 poena na meču u Dalasu

Nemanja Bjelica pružio je još jednu dobru partiju, ali to na kraju nije pomoglo Minesota Timbervulfsima da pobede. Ekipa iz Mineapolisa poražena je na gostovanju Dalas Maveriksima sa 98:87.

Izabrane vesti

Srpski košarkaš na terenu je proveo 22 minuta, postigao je 10 poena, uhvatio četiri lopte i zabeležio jednu asistenciju. Nisu, međutim, gostujući košarkaš da zaustave Veslija Metjusa (19 poena), Dirka Novickog (17), a posebno ne Derona Vilijamsa (13 poena i 10 asistencija).

Ipak, epitet junaka utakmice i najzaslužnijeg za trijumf Maveriksa poneće Džej Džej Barea koji je odigrao sjajnu poslednju četvrtinu, a meč je završio sa 15 poena. Inače, ekipa Dalasa je ovim rezultatom prekinula Minesotin pobednički niz koji je trajao tri utakmice.

Novu pobedu u borbi za što bolju poziciju na istoku upisala je Atalanta protiv gostujućeg Milvokija - 111:98. Sjajno veče imao je Dvajt Hauard sa dabl dabl učinkom od 16 poena i 14 skokova. Gostima iz Viskonsina nije pomogla ni još jedna brilijantna partija Grka Janisa Adetokunba koji je ubacio 33 poena, a imao je i osam poena, odnosno šest asistencija.

Košarkaši Toronto Reptorsa nastavili su jurnjavu za liderom konferencije i šampionom NBA lige Klivlendom, pošto su kao domaćini savladali Njujork Nikse sa 116:101. Demar Derozan je sa 23 poena bio najbolji strelac Reptorsa, tri manje dao je Norman Pauel, a odličan je bio i Jonas Valančijunas sa 12 poena i čak 16 skokova. Karmelo Entoni je dao 18, a Derik Rouz 16 za Nikse.

NBA, rezultati

Dalas - Minesota 98:87
Atlanta - Milvoki 111:98
Toronto - Njujork 116:101
Bruklin - Hjuston
Memfis - Čikago
Sakramento - Oklahoma Siti
LA Lejkers - Detroit

(FOTO: Action Images)


tagovi

AtalantaDalas MaveriksDerik RouzDirk NovickiDžej-Džej BareaJanis AdetokunboJonas ValančijunasKarmelo EntoniMinesota TimbervulvsNBA ligaNemanja BjelicaNjujork Niks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara