Bliži se kraj dominacije Budućnosti! Nidam dao 41 poen za 2:0 u finalnoj seriji!

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.05.18. | 20:28

Ekipa Mihaila Pavićevića ima tri meč lopte za istorijski trofej

Mornar je na korak od senzacionalne šampionske titule u crnogororskom košarkaškom prvenstvu! Barani su još jednom na krilima neverovatnog Dereka Nidama, savladali Budućnost, ovoga puta na svom terenu, i došli do ogromne prednosti u finalnoj seriji – 93:85.

Neverovatni Amerikanac je u Morači postigao 34 poena, a večeras u Baru čak 41! Izabranici Mihaila Pavićevića sada pred sobom imaju tri meč lopte za istorijsku titulu. Budućnost je osvojila prethodnih 11 trofja, odnosno svaki od osamostaljenja Crne Gore.

Izabrane vesti

Nidamu su se u samom finišu pridružio i odlični Strahinja Mićović, koji je poneo važan teret na putu ka drugoj pobedi u finalnoj seriji. On je meč završio sa 18 postignutih poena, dok su po 13 dali Rejli-Ros i Uroš Luković.

U ekipi Aleksandra Džikića najefikasniji je bio Nikola Ivanović sa 19 poena, Danilo Nikolić je postigao 15, a Gordićsamo 11.

Treća utakmica se igra u ponedeljak u Podgorici, a šampion će postati tim koji prvi bude stigao do tri pobede. Mornar je na korak od velikog slavlja, ali sada mora da zada konačan udarac šampionu ABA lige.

Foto: Star sport


tagovi

Derek NidamMornar Bar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara