"Ostojić se pozdravio sa golmanom Stevanovićem"
"Ostojić se pozdravio sa golmanom Stevanovićem"

Bojan Ostojić napustio Čukarički

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.16. | 12:26

A Vanja Vučićević dobija profesionalni ugovor

Ostojić se pozdravio sa golmanom StevanovićemSamo dan posle druge provere na pripremama u Austriji, protiv Admire Vaker, Bojan Ostojić, standardni štoper Čukaričkog iz minule sezone, napustio je tabor Brđana i rešio da se okuša u novoj sredini.

Provereni defanzivac, koji je naša mesto u idealnih 11 Superlige, u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, želi da se oproba u inostranstvu i to je predočio čelnicima kluba, sa kojima se rastaje na prijateljski način.
„Hvala Čukaričkom, predsednik Draganu Obradoviću, treneru Milanu Lešnjaku, kao i njegovim prethodnicima, Zoranu Popoviću i Vladanu Milojeviću. Sa svima sam imao izvanrednu saradnju, ali vreme je za nove izazove“, poručio je Bojan Ostojić.

Izabrane vesti

U međuvremenu, sa Banovog brda stiže još jedna vest. Mladi napadač Vanja Vučićević, sin nekadašnjeg prvotimca Partizana Nebojše, postigao je dogovor sa čelnicima Čukaričkog oko potpisivanja profesionalnog ugovora. Dosadašnji omladinac (rođen 22. marta 1998) će ubuduće imati status profesionalca, što potvrđuje i najava sportskog direktora Vladimira Matijaševića.
„Razgovor je obavljen, Vučićević će ovih dana da se obeveže na vernost“,  rekao je za Sport Matijašević komentarišući slučaj momka koji je ne tako davno bio na meti danskog Brondbija, ali je na kraju odlčio da put gradi na Banovom brdu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vanja VučićevićSuperligaSrbijaletnji prelazni rok 2016ČukaričkiBojan Ostojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara