"Milito"
"Milito"

Bolonja namučila Inter: Milito promašio penal, Handanović sprečio bruku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.04.14. | 22:52

Ikardi postigao dva lepa pogotka. Akvafreska u nadoknadi vremena izašao sam ispred slovenačkog golmana i iz dva pokušaja nije uspeo da ga savlada - 2:2

MilitoĐuzepe Meaca kao da je začarana za Inter. Neroazuri i treći put uzastopno nisu uspeli da slave na svom terenu, a ovoga puta bodove je otkinula Bolonja – 2:2. Izabranici Valtera Macarija dva puta su vodili, imali i penal u finišu, da bi u nadoknadi vremena jedva sačuvali živu glavu i poziciju koja donosi Ligu Evrope.

Ikardi je bio posebno inspirisan, dva puta je dovodio domaće u vođstvo, ali se gosti nisu predavali i svaki put su stizali. Prvo je Pacijenca poništio vođstvo, a posle i Kone. U poslednjih desetak minuta viđena je prava drama. Inter je dobio penal u 84. minutu, rezervista Milito je samouvereno šutirao skoro pa po sredini gola, međutim, golman Kurći je pročitao njegovu nameru i utišao navijače. U nadoknadi vremena malo je nedostajalo da ih Bolonja potpuno šokira. Posle jedne kontre sveži Akvafreska je izašao sam ispred golmana Handanovića i iz dva pokušaja nije uspeo da ga savlada. Tri boda bi im mnogo značilo u borbi za opstanak, ali i ovaj jedan je vredan bega sa ivice provalije..

Subota:
Kjevo - Verona 0:1 (0:0)
/Luka Toni 65/

Inter - Bolonja 2:2 (1:1)
/Ikardi 6, 63 - Pacijenca 35, Kone 73/

Nedelja:
12.30: Lacio - Sampdorija
15.00: Kaljari - Roma
15.00: Atalanta - Sasuolo
15.00: Katanija - Torino
15.00: Fiorentina - Udineze
20.45: Parma - Napoli

Ponedeljak:
19.00: Juventus - Livorno
21.00: Đenova - Milan

(FOTO: Action images)




 

Izabrane vesti


tagovi

Serija ASamir HandanovićItalijaInterEvropaDijego MilitoBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara