""
""

Bomba iz Makedonije: Nikolić menja Džikića u Partizanu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.02.17. | 17:50

Sadašnji trener Parnog valjka sprema se za odlazak u SAD...

Aleksandar Džikić napušta Partizan na kraju sezone i na njegovo mesto dolazi Dragan Nikolić!

Izabrane vesti

Poput groma iz vedra neba odjeknula je ova vest košarkaškim nebom od Vardara, pa do Triglava. Makedonski dnevni list Sport nezvanično saznaje da će Džikić otići iz Humske 1 po završetku Superlige.

Kako se navodi, Džikić ima nameru da ode u SAD i posveti se radu „preko bare“, a navodno bi trebalo i da prihvati ponudu Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine i postane novi selektor BiH. 

Na njegovo mesto trebalo bi da dođe trener koji je iz pepela podigao skopski Karpoš Sokoli. Otkako je Nikolić stigao na kormilo makedonski klub je procvetao i pobegao sa dna tabele Jadranske lige. Na 22 utakmice u svim takmičenjima ostvario je čak 13 pobeda, a do njegovog dolaska na klupu Karpoš nije imao nijednu pobedu u Jadranskoj ligi. Od tada klub je upisao svih osam dosadašnjih recki. 

Nikolić je sa Karpošem, između ostalog, skinuo skalp Cedeviti, Budućnosti, Mega Leksu, Ciboni, a protiv Partizana u Beogradu odigrao je jedan tesan i neizvestan meč.

Džikićeva umetnost sa srpskim Boston Seltiksima! Sad znam kako je nekad bilo Željku, Dudi, Duletu, Miloju...

Podsetimo, Nikolić je posle nedavnog gostovanja Partizanu u dvorani Aleksandar Nikolić imao samo reči hvale na račun Parnog valjka, istakavši da se u beogradskom hramu košarke oseća kao kod kuće, među prijateljima. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar DžikićDragan NikolićJadranska ligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara