""
""

Bomba u Humskoj: Dairis Bertans stiže u Partizan?

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.01.14. | 16:12

Stariji brat nama poznatijeg Davisa najverovatnije će obući crno-beli dres

Trener Partizana Duško Vujošević najavio je da će do kraja januara biti poznato kada će sjajni šuter Davis Bertans ponovo moći da zaigra u punom ritmu, a do tada, crno-beli bi svoje navijače mogli da iznenade bombom - Dairisom Bertansom!

Momak koji je već nekoliko puta najavljivan kao pojačanje šampiona Jadrana i Srbije mogao bi do ponedeljka da postane novi igrač Partizana. Ovaj 24-godišnjak, koji igrački potpuno podseća na svog mlađeg brata mogao bi da iskoristi izuzetno lošu finansijsku situaciju u Bilbau i klub napusti bez obeštećenja, iako ima važeći ugovor do 2016. godine. 

Izabrane vesti

Iako nikakvih konkretnih informacija nije bilo, u dobro obaveštenim košarkaškim krugovima kruži priča da je upravo bek šuter Bilbaa želja Duška Vujoševića. Španski mediji donekle potvrđuju vest time što Bertansa "šalju" u jedan evroligaški tim, a prvi na listi je upravo Partizan. 

Bertans je nedavno bio u Beogradu, kada je sa klubom iz Baskije gostovao Crvenoj zvezdi u prvom kolu LAST 32 faze Evrokupa, kada su crveno-beli slavili sa ubedljivih 105:87. U svom timu Dairis je bio najbolji strelac sa 14 poena, uz 19 indeksnih poena. 

S obzirom na prethodne neuspehe u pokušaju dovođenja još jednog vrsnog Letonca, biće interesantno videti da li će ovaj "napad" kluba iz Humske biti uspešan. Ako se zna da je crno-belima potreban igrač na poziciji pleja, jasno je da će uprava učiniti da ugasi požar što je pre moguće. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDairis Bertans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara