"Sporan detalj sa Banovog brda"
"Sporan detalj sa Banovog brda"

Bonučiju je priznat, Nebojši Gavriću nije? U Lučanima ljuti na Danila Grujića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.11.14. | 20:31

Čuka slavila u 11. kolu Superlige, ali trener Mladosti nije zadovoljan zbog poništenog gola njegovom timu, te penalu sviranom za ekipu sa Banovog brda

Sporan detalj sa Banovog brdaPotpuna dominacija Čukaričkog u meču sa ekipom Mladosti nagrađena je trećom uzastopnom u Superligi. Sudeći po svemu prikazanom – zaslužena pobeda? U Lučanima se ne bi složili.

Gostima je, naime, već u šestom minutu, pri rezultatu 0:0, poništen pogodaka Nenada Gavrića. Zbog ofsajda. Ne Gavrićevog, već jednog od njegovih saigrača koji je prema oceni sudije Danila Grujića markirao golmana Čuke Nemanju Stevanovića. Na kraju, beogradski tim je stigao do minimalca zahvaljujući pogotku Igora Matića sa penala sviranog zbog toga što je Stefan Cicmil rukom zaustavio prodor Slavoljuba Srnića.
Bolje da ne komentarišem penal i naš poništen pogodak, jer bih imao svašta da kažem“, komentariše trener Mladosti Nenad Milovanović, koji - barem po našem skromnom mišljenju – greši kod penala jer je utisak da je u pitanju čista ruka.

Izabrane vesti

Što se tiče ove prve situacije prisetićemo se skorašnje derbija Juventusa i Rome koji je pripao torinskom timu pošto je je Leonardo Bonuči u finišu meča uhvatio sjajan volej. Ali, tada se na Apeninima digla velika prašina jer je Arturo Vidal bio u ofsajdu, tačno ispred golmana Rome. Gol je ipak priznat, a ni posle široke "javne rasprave" fudbalski svet nije došao do zajedničkog odgovora na pitanje ispravno ili ne.

Kako je to bilo na Banovom brdu pogledajte OVDE, a kako u Torinu u video snimku ispod. Kažite nam - ko je u pravu: Đanluka Roki ili Danilo Grujić?

(FOTO: screenshoot, via sportnetwork.rs)


tagovi

ČukaričkiMladost LučaniNebojša GavrićNenad MilovanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara