""
""

Borac bez trenera, otišao Vukićević

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.11.13. | 18:28

Crnogorski stručnjak sporazumno raskinuo ugovor sa Čačanima

Dan posle remija sa Teleoptikom (1:1), Borac iz Čačka je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Dejanom Vukićevićem.  

Tim povodom, u formi saopštenja, oglasilo se rukovodstvo Zebri.
''Posle detaljne analize rezultatske situacije u klubu, došlo je do sporazumnog prekida saradnje između Borca i Dejana Vukićevića. Obe strane su se u potpunosti složile da je potrebno izvršiti promene, kako bi se uhvatio ritam ostvarivanja zacrtanih ciljeva. Borac iskreno zahvaljuje treneru Vukićeviću na maksimalno profesionalnom radu i odnosu koji je imao u našem klubu. Najiskrenije mu želimo uspeha u daljoj trenerskoj karijeri, u nadi da će se fudbalski putevi našeg kluba i trenera Vukićevića ponovo sresti jednog dana. Pitanje novog šefa stručnog štaba biće rešeno narednih dana, a do tada će sa ekipom raditi pomoćni trener Miodrag Starčević i trener golmana Zoran Savić'', stoji u saopštenju FK Borac.

Izabrane vesti

Bivši trener Zete, Mogrena i Vojvodine dodao je da se sa Čačanima rastao krajnje prijateljski, a ekipu je ostavio na sedmoj poziciji Prve lige, osvojivši 18 bodova na 12 utakmica.
''Činjenica je da je saradnja između mene i Borca bila na prijateljskom nivou sve vreme. Uložili smo zajedno veliku energiju, ali se to nije poklopilo sa rezultatima. Igračima sam poželeo sreću u daljoj karijeri. Boravak u Borcu smatram veoma bitnim stepenikom u trenerskoj karijeri i najiskrenije želim klubu uspeh'', rekao je Dejan Vukićević.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Borac ČačakDejan VukićevićPrva liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara