""
""

Borac protiv fenjeraške reputacije i Čukaričkog

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.10.16. | 12:38

Trener Čačana najavljuje borbenu utakmicu na Banovom brdu

Malo je bilo onih koji su na početku sezone mogli da tipuju da će se koplja donjeg dela tabele Superlige Srbije lomiti na relaciji Čukarički – Borac. O tome pred večerašnji duel za Mozzart Sport govori Ljubiša Dmitrović, šef strike čačanskih Zebri.
„Nismo bili miljenici fudbalske sreće, ali to sada nije deo našeg razmišljanja. Važno je da večeras damo svoj maksimum, to je šansa za Borac na Banovom brdu. Očekujem tešku utakmicu, jer znam da Čukarički ima kvalitetan sastav od koga su se očekivale bolje partije pre početka jesenjeg dela Superlige“, jasan je Dmitrović koji najavljuje da Čačani na Banovo brdo ne dolaze kapitulantski raspoloženi.
„Naprotiv, daćemo sve od sebe da sa gostovanja ponesemo i rezultat. Borac sasvim sigurno ima sasvim korektan igrački kadar koji je kadar da se izbori sa izazovom“, dodaje Dmitrović, apostrofirajući za Mozzart Sport da će se večeras u 19 sati u sastavu Zebri ponovo naći Krstić koji je odradio suspenziju.

Izabrane vesti

Trener Čačana neće moći da računa na već duže vreme iz stroja izbačenog Kostića, kao i na Asamou.
„Danas ćemo se na Banovom brdu nadigravati. U Borcu je atmosfera fudbalska, borbena. Takva atmosfera vlada u našim redovima, a mislim da je nešto veći pritisak na njima“, zaključuje Dmitrović.

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakČukaričkiLjubiša DmitrovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara