""
""

Borac razmišlja o istupanju iz lige: Evidentno kršenje pravila sportskog fer pleja

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.10.17. | 21:01

U ponedeljak u Čačku hitna sednica Upravnog odbora

Dramatična je bila završnica meča na stadionu kraj Morave, ali ispostaviće se da će još vrelije biti po njegovom završetku. Partizanov pogodak u sedmom minutu sudijske nadoknade podigao je buru kakva se retko viđala u srpskom fudbalu. Posle Crvene zvezde, ali i Fudbalskog saveza Srbije, reagovao je i Borac.

Direktor čačanskog kluba Ivan Stevanović ne krije: već koliko u ponedeljak čelni ljudi Borca razmatraće o narednim potezima. Kao jedna od opcija pominje se i istupanje iz Superlige.
"FK Borac ponovo se suočava sa nemilim scenama i polemikama u javnosti, na teme koje su sve samo ne fudbalske. Tim povodom sutra ćemo održati vanrednu sednicu UO na kojoj ćemo zbog evidentnog kršenja pravila sportskog fer pleja razmotriti šta nam valja činiti i da li je red da uopše ostajemo u poziciji koja sama po sebi vodi u izbacivanje kluba iz takmičenja. Pritom, sport stavljam na prvo mesto, a o svemu ostalom neka sude nadležni organi i komisije koje su zadužene za regularnost takmičenja", kaže Stevanović.

Izabrane vesti

U ponedeljak zasedaju i nadležni organi FSS. Novici Anđelovskom će prema najavama sa Terazija biti skinut sa liste arbitara.

Piše: Miloš Milić;
Foto: Star Sport.


tagovi

Borac ČačakIvan StevanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara