""
""

Borac se oslobodio – Čačanima ukinuta zabrana registracije igrača

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.07.16. | 15:52

Fudbaleri Borca iz Čačka večeras stižu sa priprema iz Kosjerića, a već u četvrtak rasterećeni ukinutom suspenzijom igraju pripremni meč sa Rudarom iz Pljevalja

U taboru čačanskog superligaša od danas se lakše diše. Timu Ljubiše Dmitrovića odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije ukinuta je suspenzija registracije novih fudbalera.

Izabrane vesti

Na ovaj način stvoreni su uslovi za registraciju starog znanca Marka Zoćevića, ali i Lazara Stajčića, Nemanje Mirosavljevića, Kenedija Asamoe i Nenada Kočovića. I ne samo to, Borac bi uskoro mogao da dobije i nova pojačanja, ali dok se to ne desi, Čačani velike nade polažu u iskustvo kapitena, Marija Maslaća, koji je uz Srđana Vujakliju čini kostur ekipe.

Kada je već reč o ovim imenima, u predhodnom periodu moglo se čuti da bi Maslać, ali i Vujaklija mogli da potraže novu sredinu. Za sada, i jedan i drugi ostaju kraj Morave u nadi da je konačno sazreo čas da se u nastupajućoj sezoni ode za stepenik dalje nego prošle godine.

Fudbaleri Borca, večeras stižu u Čačak sa priprema iz Kosjerića, a već u četvrtak ih čeka kontrolni duel sa Rudarom iz Pljevalja.

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaMarko ZoćevićMario MaslaćLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara