Sebastijan Đovinko
Sebastijan Đovinko

Borba Đovinka, Van der Vila i Altidora sa Menezom, Peraltom i Koronom

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.04.18. | 15:32

Na programu je prvi meč polufinala KONKAKAF Lige šampiona između Toronta i Klub Amerike

Ne dozvolite da vas tabela prevari. Klub Amerika je trenutno četvrtoplasirana na tabeli prvenstva Meksika, ali je po mnogim parametrima najbolji tim u ovoj zemlji. Toluka je možda lider, i možda je slavila u nedavnom okršaju, međutim lako je kada igrate na jednom frontu. Orlovi se bore za finale KONKAKAF Lige šampiona, u okviru koga u noći između utorka i srede gostuju u Kanadi Torontu na prvom meču polufinala. Biće to, bez sumnje, zanimljiv dvoboj, jer se rivali nalaze u potpuno drugačijem delu sezone. Meksička Klausura je pred krajem, dok je MLS tek počeo.

Zanimljivo, ovi timovi su se sastali nekoliko meseci ranije u prijateljskoj utakmici, a u meču koji je obilovao golovima slavila je Amerika sa 6:3. Iako je bio u poraženom sastavu posebno se istakao napadač Crvenih Žozi Altidor, posle čega su čelni ljudi iz Meksiko Sitija intenzivno vodili pregovore o kupovini stasitog Amerikanca, međutim, nekadašnji špic Viljareala, AZ Alkmara i Sanderlenda ipak je ostao u Kanadi.

Izabrane vesti

Glavne uzdanice Amerike su Žeremi Menez, bivše krilo Monaka, PSŽ-a, Rome i Milana, potom Oribe Peralta i Džo Korona, a koliko dobro deluje ekipa Migela Erere svedoči i podatak da je u prethodnih rundama eliminisala kostarikansu Saprisu ukupnim rezultatom 6:2, odnosno, panamski Tauro 7:1.

Sa druge strane, zvezde Toronta su Atomski mrav Sebastijan Đovinko, potom Majkl Bredli, Gregori van der Vil i pomenuti Altidor, a ovaj tim je pre polufinala izbacio Kolorado ukupnim rezultatom 2:0 i meksički Tigres zbog više golova u gostima 4:4.

Toronto poseduje kvalitet da postane prvi MLS tim koji se domogao trofeja Lige šampiona, ali se namerio na sedmostrukog osvajača ovog takmičenja, koji zna da igra ovakve mečeve. Blagu prednost dajemo domaćinu, i ne očekujemno mnogo golova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 02:00 6471 LŠ SA Toronto - America kmb 1X&0-2 (-) 1,98
Ukupna kvota1,98

KONKAKAF LIGA ŠAMPIONA - POLUFINALE (PRVI MEČ)

Sreda
02.00: (2,30) Toronto (3,00) Klub Amerika (3,20)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeKlub AmerikaTorontoSebastijan ĐovinkoGregori van der VilDžozi AltidorMigel EreraŽeremi Menez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara