"Kramer sa peharom osvajača Mundijala"
"Kramer sa peharom osvajača Mundijala"

Borusija počela da troši novac od Džake: Stiže Kramer za 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.16. | 10:45

Sledeće nedelje biće završen i prvi posao Koltova

Kramer sa peharom osvajača Mundijala

Odličan posao napravili su funkcioneri Menhengladbaha prodajom Granita Džake Arsenalu za gotovo 45.000.000 evra, sada su rešili da taj novac utroše i tako ojačaju tim u kvalifikacijama za Ligu šampiona. A prvi pik Koltova, ujedno i zamena za švajcarskog reprezentativca je - Kristof Kramer.

Izabrane vesti

Kako javlja Bild, koji gotovo nikada ne greši, nemački reprezentativac i osvajač Mundijala sa Pancerima 2014. godine postaće Borusijino prvo pojačanje pošto je sa Leverkuzenom dogovoren transfer vredan 15.000.000 evra. Intenzivnim pregovorima prisustvovali su sportski direktori dva kluba, Rudi Feler i Maks Eberl, koji su na kraju uspeli da se dogovore oko sume, pa bi već naredne nedelje transfer trebalo da bude kompletiran. 

Kramer se tako vraća u klub u kojem je zavredneo pažnju selektora Joakima Leva, ujedno i timu u kojem je bio na dvogodišnjoj pozajmici. Upravo u Borusiji Kramer je pružao najbolje partije, pa se nada da će na staroj adresi uspeti da povrati status reprezentativca, pošto se nije našao na konačnom spisku Nemačke za predstojeći EURO. 

Kramer je za dve godine u Borusiji odigrao 73 utakmice i postigao pet golova. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

prelazni rok leto 2016NemackaKristof KramerEvropaBorusija MenhengladbahBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara