""
""

Božić: I prethodnih godina je bilo tesno

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.15. | 21:16

"Dozvolili smo ekipi MZT-a da šutira odlično za tri poena i tako stekne prednost. Potom sm potrošili mnogo energije da stignemo njihovu prednost, a kada smo konačno poveli, uzeli smo nekoliko ishitrenih šuteva i zbog toga nismo došli do pobede"

Trener Partizana Petar Božić, razumljivo, nije bio preterano raspoložen za priču posle novog poraza crno-belih! On je rekao da su svi u klubu bili svesni težine posla koja ih očekuje u Skoplju.
"I prethodnih godina smo ovde igrali tesne mečeve koje smo ili gubili ili dobijali u poslednjim trenucima meča. Nismo ušli u utakmicu kako je trebalo i nismo na pravi način iskoristili bonus faulove na početku susreta. Dozvolili smo ekipi MZT-a da šutira odlično za tri poena i tako stekne prednost. Potom sm potrošili mnogo energije da stignemo njihovu prednost, a kada smo konačno poveli, uzeli smo nekoliko ishitrenih šuteva i zbog toga nismo došli do pobede", izjavio je Božić.

Izabrane vesti

Čedomir Vitkovac čestitao je skopskoj ekipi na pobedi...
"Sigurno je da nismo ušli u meč kako smo želeli. Kasnije smo postepeno sustizali prednost domaće ekipe i kada smo je konačno prestigli, nismo imali dovoljno koncentracije da odigramo pametno i da rešimo meč u našu korist", razočarano je konstatovao Vitkovac.

(foto: MN Press)


tagovi

SrbijaPetar BožićFK PartizanJadranska ligaČedomir VitkovacABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara