""
""

Brašanac: Osetili smo da možemo do preokreta

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.03.16. | 21:38

“Odigrali smo odlično i u prvom poluvremenu, a kad se ono završilo, između sebe smo pričali da bi nam i pet minuta bilo dovoljno da preokrenemo rezultat. Mogu da budemo zadovoljani igrom ekipe u nastavku", naveo je vezista crno-belih

Fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je da je ekipa izgledala prilično dobro u trijumfu nad Čukaričkim na Banovom brdu i da je bilo veoma važno da ne menja ništa ni kada je imala negativan rezultat.
“Pre neki dan nam je trener Tomić rekao da bi, u bilo kom trenutku meča ako primimo gol ili je rezultat nepovoljan po nas, morali da se ponašamo na identičan način, da igramo našu igru, uspostavimo ritam i stvaramo šanse. Zato mislim da nas nije poremetio primljeni gol već u prvom minutu“, rekao je Brašanac novinarima posle meča na Banovom brdu.

Izabrane vesti

Partizan je slavio na Banovom brdu sa 2:1 u 27. kolu Superlige. Ivan Bandalovski je u prvom minutu postigao autogol, a u drugom poluvremenu crno-beli su stigli do preokreta pogocima Miladina Stevanovića i Valerija Božinova.
“Odigrali smo odlično i u prvom poluvremenu,  a kad se ono završilo, između sebe smo pričali da bi nam i pet minuta bilo dovoljno da preokrenemo rezultat. Mogu da budemo zadovoljani igrom ekipe u nastavku, ali i svojom partijom. Mislim da smo danas izgledali vrlo dobro. Ne verujem da će predstojeća pauza da utiče na nas, naprotiv. Imaćemo više vremena da na treninzima uigravamo neke akcije“, zaključio je Brašanac.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizandarko brašanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara