BRAZILSKA BOMBA #3! Abramovič poslao Ramadanija sa najvećom ponudom za golmana u istoriji!

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.06.18. | 10:35

PSŽ, Real Madrid i Liverpul ostaju kratlkih rukava

Brazilci tresu Ostrvo! Prvo je Fabinjo postao najskuplje pojačanje leta prelaskom za 50.000.000 evra u Liverpul. Potom je Fred dogovorio 60.000.000 evra težak transfer u Mančester Junajted koji će biti ozvaničen danas. Ali ni taj rekord neće dugo trajati jer se čeka brazilska transfer bomba broj tri!

Rimski Korijere delo sprot javlja da je menadžer Fali Ramadani doputovao u Italiju s ovlašćenjima Romana Abramoviča da kupi Rominog golmana Alisona. Ramadani će se sutra sastati sa direktorima Rome Mončijem i Baldisonijem i predložiti im ponudu Čelsija. Ne otkriva se koliko ona iznosi, ali Romin stav je da Alisona neće prodati ispod 70.000.000 evra. Pretpostavlja se da je Čelsi pristao.

Izabrane vesti

To bi bio svetski rekord među golmanima, ali i svetski rekord uopšte kada je ovaj prelazni rok u pitanju.

Alison je bez dileme najtraženiji golman na planeti. Roma ne želi da ga se odrekne ali neće uspeti za izdrži pritiske sa svih strana. Brazilskog čubvara mreže žele Pari Sen Žermen, Real Madrid, Liverpul i sada čelsi. Preveliki je ovo zalogaj za klub oput Rome.

Iako su Rimljani spremili Alisonu novi ugovor do 2023. sa duplo većom platom,  on ga nije prihvatio jer je svestan da bi van Italije mogao da prođe mnogo bolje finansijski. Roma mu nudi oko 3.500.000 evra sa bonusima po sezoni. Real mu je ponudio 5.000.000 evra godišnje, a u Parizu i Engelskoj može da prođe još bolje.

U Čelsiju su odustali od Kurtoe koji nije prihvatio novi ugovor i spremni su da Belgijanca zamene Brazilcem. Zato su požurili da prestignu konkurenciju koja bi posle toga upravo mogla da se okrene upravo Kurtoi. Konkretna ponuda za Alisona je tu, čeka se Romin odgovor...

(FOTO: Action images)


tagovi

AlisonLetnji prelazni rok 2018Fali Ramadani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara