"Fudbaleri Čukaričkog"
"Fudbaleri Čukaričkog"

Brđani žale: Nismo imali sreće...

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.07.16. | 23:11

„Sve što smo tražili od igrača, to su ispunili, malo nam je falilo“, kaže pomoćni trener Brđana Saša Mićović

Fudbaleri Čukaričkog

Čukarički žali za propuštenom šansom u revanš meču drugog kola Lige Evrope protiv mađarskog Videotona.

Izabrane vesti

Iako su imali aktivan rezultat do 76. minuta utakmice, Beograđani nisu uspeli da zadaju još jedan udarac rivalu, posle čega je usledila kazna i mađarski tim je već tada mogao da slavi prolazak u narednu fazu takmičenja.
 „Mislim da je prolaz rešen već u Mađarskoj, zbog naših individualnih grešaka. Igrali smo večeras protiv dobrog rivala, jedinog tima iz Mađarske koji je ostao u Ligi Evrope. Sve što smo tražili od igrača,  to su ispunili, malo nam je falilo. Tražili smo od igrača da igraju ofanzivno, prvili smo izmene, tražili gol više, ali nije se desilo. Nismo imali sreće“, rekao je pomoćnik Milana Lešnjaka, Saša Mićović.

Norveški stručnjak Hening Berg priznao je da je Videoton večeras naspram sebe imao boljeg rivala, ali je na kraju poručio da je zadovoljan onim što je njegova ekipa ostvarila u ovom dvomeču.
„Rano smo primili gol i igrali pod pritiskom od početka utakmice, nije bilo jednostavno, ali smo se izborili. Oni su bolje otvorili meč, ali im kasnije nismo dozvolili da igraju na isti način. Važno je da nismo izgubili utakmicu, ali znamo da možemo daleko bolje od ovoga. Nisam očekivalo sporu utakmicu, teren je jednostavno sporiji i to nije bila naša prednost. Mi volimo da igramo brže, sa brzim loptama“, rekao je Berg.

Nekadašnji trener Legije smatra da bi njegova ekipa igrala isto i da je imala manju prednost iz prvog meča.
„Pokušali da igramo isto kao u Mađarskoj, ali nismo uspeli u tome. Mentalitet bi sigurno bio drugačiji da igrači nisu imali u glavama to da moraju nešto da brane. Čukarički je takođe promenio dosta igrača, više su rizikovali, igrali su dobro, bili su bolji. Sve to je uticalo na našu igru“, dadao je Norvežanin.   

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša MićovićMilan LešnjakLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara