""
""

Bruka i na terenu i na tribinama Maksimira: Dinamo očajan, Hrvati navijali za protivnika! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.15. | 23:05

Remi sa golom u gostima i igračem manje iz Zagreba nosi šampion Luksemburga!

Počelo je zvižducima i uvredama za Mamiće, završilo se istim arsenalom kao igračima Dinama! Šok i neverica u Zagrebu: Fola Eš iz Luksemburga je ostvarila senzacionalan remi (1:1) u prvom meču dsrugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Dinamo će morati da se čupa u revanšu u Luksemburgu.

Izabrane vesti

Ceo meč je protekao u mučnoj atmosferi pošto je veliki deo navijača zagrebačkog kluba bojkotovao utakmicu, a i veći deo onih koji su došli je arsenalom uvreda i zvižducima častio braću Mamić koji su pušteni iz pritvora neposredno pre meča.

Rudar „minirao“ Kavkaz! Crnogorci se opet pevajući vraćaju iz Azerbejdžana (VIDEO)

Naviknut na uvrede, zvižduke i sablasan ambijent u Maksimiriu, Mamić se verovatno nije mnogo zabrinuo, ali mu se strah u kosti uvukao zbog onoga što se dešavalao na terenu. Skupoceni sastav Dinama sa sve najnovijim pojačanjem Mrakom Rogom koji je nedavno plaćen Splitu 4.000.000 evra je delovao kao raštimovan orkestar, a unapred otpisani gosti iz Luksemburga su se brzo potrudili da na Maksimiru zavlada muka. Sa tri odlične šanse u prvih 15 minuta, gosti su najavili da su spremni za senzaciju, a Dinamo je u tim trenucima spasavao golman Eduardo.

Ono što se naslućivalo i osećalo u vazduhu, konačno se desilo u 25. minutu. Odbrana Dinama je regaovala amaterski. Jedan igrač gostiju je dubinsku loptu prebacio glavom preko sebe na drugu stativu, a Hađi neometan sa pet metara pogađa za šokantnih 0:1.

Neverovatan rezultat na semaforu je samo još više zaoštrio atmosferu na tribinama, pa su podeljene navijačke frakcije počele da vređaju jedni druge. U jeku prozivki, Dinamo je u 36. minutu stigao do izjednačenja. Osvaja Kopa Amerika sa Čielom, bivši igrač Mančester Junajteda Anđelo Enrikez se našao na pravom mestu i uklizao za izjednačenje.

U drugom poliuvremenu, gosti su su povukli i zatvorili sve prilaze svom golu. Dinamu nije pomogla ni činjenica da je od 65. minuta imao igrača više pošto je isključen Roni. Tribine su se u nastavku potpuno orenule protiv domaćeg tima, navijači su skandirali prpotivničkim igračima, a na kraju se u Maksimirom orilo „Fola, Fola“.

Noć za nevericu u Zagrebu...


tagovi

Zdravko MamićLuksemburgLiga šampionaHrvatskaFola EšEvropaDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara