""
""

BURA NA MARAKANI: Zvezda menja Stojadinovića!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.05.13. | 10:34

Crveno-beli formirali Sportsku komisiju koja će se baviti pitanjima vezanim za prelazni rok, a u njoj nema aktuelnog direktora

 

 

Izabrane vesti

Bliži se razlaz Crvene zvezde i Zorana Stojadinovića! Čelnici crveno-belih nisu zadovoljni radom aktuelnog sportskog direktora, spremaju mu zamenu i prema svim informacijama čim se završi sezona Upravni odbor će mu izlasati nepoverenje!

Da će ponovo biti burno na na Marakani može se zaključiti iz jučerašnjeg poteza Upravnog odbora, formirao je Sportsku komisiju, sa ciljem da novonastali organ ima važnu ulogu u predstojećem prelaznom roku. Na čelu je potpredsednik Slaviša Kokeza, a članovi su Aleksandar Antić i Blažo Raosavljević, međutim, iz sastava ove komisije izopšten je Zoran Stojadinović, što je jasan signal da više neće biti zadužen za dovođenje i prodaju igrača u Ljutice Bogdana.

Slaviša Kokeza je na pitanje da li će biti promena u upravi Crvene zvezde odgovorio „ne bih o tome“, dok je potpredsednik Ivica Tončev za „Sportski žurnal“ potvrdio da je Sportska komisija po činu i ovlašćenjima veća od sportskog direktora.

Zoran Stojadinović je rekao kako „nema pojma da li uprava ima zamerke na njegov rad“, ali je govoreći o statusu Rikarda Sa Pinta potvrdio da ne razmišljaju svi isto u taboru crveno-belih, te da pojedinci voleli da vide leđa portugalskom treneru.

Osim Sportske komisije, Upravni odbor Crvene zvezde formirao je i Finansijsku komisiju (članovi Nebojša Čović, Stefan Pantović, Marko Ćulibrk i Predrag Ćulibrk), kao o Komisiju  za sistematizaciju i organizaciona pitanja (Ivica Tončev, Branko Radujko, Slobodan Babić i Milovan Stanišić).

 

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdafudbalSrbijaSuper ligaSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara