""
""

Čačani imaju svoj derbi!

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.03.17. | 14:37

Nije večiti, ali je derbi! Tako na susret s Vojvodinom gledaju fudbaler Marko Zoćević i trener Borca Mladen Dodić

Sve je u senci duela večitih rivala… U Čačku međutim nema dvoumljenja, jer pogled na 153. sudar velikana sa 150 kilometara udaljenosti ne znači ništa za Borac. Njima je svaka utakmica, ali i svaki bod presudan i neophodan. Bore se u skladu sa svojim imenom za opstanak, a pošto Vojvodina nije maca, pa da ogrebe, Čačani na sutrašnji meč gledaju kao na svoj derbi. Susret na Gradskom stadionu kraj Morave počinje u 17.00 sati.

Izabrane vesti

U ovom kolu se igra večiti derbi, ali za nas najveći derbi je duel sa Vojvodinom. U goste nam dolazi ekipa koja je na startu prolećne polusezone pokazala najveći nivo forme. U dve utakmice su postigli čak sedam golova, što pokazuje da gaje ofanzivnu igru. Stoga moramo zatvoriti sve prilaze našem golu, a onda naravno razmišljati i o tome kako matirati njihovog golmana”, priča Mladen Dodić o planu Čačana koji ne predviđa povlačenje pred napadom Vojvodine.

“Primili su tri gola, što pokazuje da mogu biti ranjivi. Sve u svemu očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu u kojoj će sigurno imati šta da se vidi. Mi takođe imamo dobru formu i koristim priliku da pozovem naše navijače, koji bi morali da prepoznaju ovaj veoma bitan trenutak u kome se klub nalazi”, zaključio je šef stručnog štaba Mladen Dodić, da bi se na njegove reči nadovezao fudbaler Marko Zoćević.

“Dobro poznajem igrače Vojvodine i znam da je reč o odličnom timu. To su uostalom pokazali u dosadašnjem toku sezone. Igraju napadački, efikasno i borbeno, tako da svi moramo dati sve od sebe da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Znamo dobro da nam je neophodan svaki bod, pa ćemo tako i ući u meč sa rivalom sa kojim Borac ima pozitivnu statistiku. Očekujem i veliku podršku sa tribina, a ja u ime igrača obećavam da ćemo se odužiti svojim navijačima”, zaključio je Marko Zoćević

Na kraju, vredno je reći da je kadrovska situacija, bar kada je reč o ekipi Borca povoljna po stručni štab Čačana. Dodić može da računa na sve raspoložive snage, pa i na Stefana Draškovića koji je na meču sa Partizanom doživeo neugodnu povredu.

Nema demobilizacije – Borac se oštri sa Javorom pred bitku sa Vojvodinom

Takođe, bitna je informacija da je Borac nakon povratka iz Beograda odigrao prijateljski susret B timova sa Javorom iz Ivanjice. Rezultat ovog meča možda nije važan za rezime ove priče, ali svakako ukazuje da se Zebre danima ozbiljno spremaju za Vojvodinu. Kao tačku na ovu priču zato stavljamo pobedu Čačana od (3:2) u susretu s Javorom. 

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaStefan DraškovićSrbijaMladen DodićMarko ZoćevićderbiČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara