""
""

Čačanski moravac za bački bećarac

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.08.16. | 13:35

Borac u Novom Sadu bez Draškovića i Sajčića, ali napokon uz oporavljenog kapitena Maslaća napada bodove na Karađorđu

Fudbaleri čačanskog Superligaša hrle ka novom prvenstvenom okršaju sa ekipom Bačke. Borac putuje za Novi Sad, gde će se na stadionu Karađorđe u subotu odigrati meč 7. kola Superlige Srbije na kome će Zebre pokušati da osvoje tri nova boda za mirniji san u nastavku prvenstva.  Uoči novog izazova o nadanjima, željama, ali i mogućnostima Čačana na predstojećoj utakmici govorio je šef stručnog štaba Borca, Ljubiša Dmitrović.

Izabrane vesti

''U usponu smo forme i to najbolje potvrđuju rezultati u poslednja tri kola. Osnovni cilj nam je da nastavimo seriju dobrih igara i rezultata i da se neporaženi vratimo u Čačak. Bačka ima manje bodova od nas, ali daleko od toga da mi u ovom trenutku možemo nekome pretiti. Analizirajući njihove igre i rezultate jasno se vidi da su većinu mečeva izgubili minimalnom razlikom što potvrđuje da su tvrd rival. Veći psihološki pritisak je svakako na njima i tu vidim našu šansu. Očekujem da kao i u prethodnim utakmicama svi igrači daju sve od sebe i uz maksimalnu disciplinu i borbenost stignemo do željenog rezultata i tako u pozitivnoj atmosferi dočekamo pauzu koja će nam značiti na konsolidaciji tima'' - rekao je Ljubiša Dmitrović koga uoči gostovanja muče i kadrovski problemi. Naime, Stefan Drašković ne putuje za Novi Sad zbog crvenog kartona sa prethodne utakmice, dok Lazar Sajčić još uvek nije preboleo povredu. Ni on se neće naći na spisku startne jedanestorice za utakmicu sa Bačkom.

''Eto, mi na svakoj utakmici dobijemo jednog, ali ostanemo bez dva igrača. Pozitivna okolnost je da se u tim vraća kapiten Mario Maslać koji je jedan od najboljih štopera u ligi. Kadar koji imamo maksimalno trenira i svojim odnosom do sada je zaslužio poverenje. Radimo u dobroj atmosferi i očekujem da to pretočimo u dobru igru i rezultat na Karađorđu'. Još jednom ponavljam da nam je osnovni cilj da nastavimo seriju pozitivnih rezultata iz poslednja tri kola“,  zaključak je Ljubiše Dmitrovića koji će povratkom stamenog kapitena, Marija Maslaća imati na raspolaganju preko potreban stub na kome je u pripremnom periodu stručni štab i računao gradeći koncepciju igre Zebri u već zahuktaloj sezoni. Da podsetimo, Maslać se neugodno povredio još u Gornjem Milanovcu na susretu sa Metalcem, a njegova uloga bar prema mišljenju stručnog štaba presudna je za smirenost igara čačanskih fudbalera. 

Piše: Miloš Milić

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaStefan DraškovićMario MaslaćLjubiša DmitrovićLazar SajčićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara