"Ljubiša Dmitrović"
"Ljubiša Dmitrović"

Dmitrović o čačanskom vaterpolu: Po katastrofalnim uslovima stigosmo do boda

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.08.16. | 09:46

„Čudna utakmica po katastrofalnim uslovima. Hteli smo u drugom poluvremenu da pojačamo pritisak preko Kostića i Mihajlovića, ali videli ste kakvi su bili uslovi za igru“, rekao je ne preterano zadovoljan šef stručnog štaba Borca, Ljubiša Dmitrović

Ljubiša Dmitrović

Ni u četvrtom kolu Superlige Srbije ekipa Borca nije osetila slast pobede. Doduše i remi je bolji od poraza, ali o zadovoljstvu u redovima Čačana bar u ovom trenutku nije realno govoriti. Tri izgubljene utakmice, i jedan nerešen rezultat bez postignutog pogotka svakako nije ono čemu su se Zebre nadale uoči starta sezone.
„Čudna utakmica po katastrofalnim uslovima. Nemam šta da zamerim svojim igračima, mogu samo da im čestitam jer su dali sve od sebe. Imali smo ideju da u nastavku pojačamo pritisak preko Kostića i Mihajlovića, ali ste i sami videli kakvi su bili uslovi za igru. Osvojili smo prvi bod u sezoni i verujem da ćemo biti još bolji u nastavku i da ćemo uhvatiti priključak sa ostalim timovima“ , rekao je trener Borca Ljubiša Dmitrović, s čim se složio i trener Radničkog iz Niša Milan Rastavac.
„Najpre čestitam igračima oba tima na viteškoj borbi po ovakvim uslovima. U prvom poluvremenu je igra bila ravnopravna dok nastavak utakmice zaista ne zaslužuje neki komentar. Bodom nisam ni zadovoljan ni ne zadovoljan“, govoti trener Rastavac koji se bar po onome što je izjavio na neki način nadao da će se iz Čačka vratiti s tovarom bodova zgrabljenih od Borca koji se nije proslavio na startnim utakmicama Superlige Srbije.

Izabrane vesti

Teški uslovi za igru u Čačku

Ipak, na kraju mora se oceniti da se Borac nakon svih peripetija dosta dobro pokazao budući da Radnički nije ekipa koja je sračunato došla u Čačak da se brani. Koliko toliko pozitivan rezultat za Borac, ali i teren na kome je bukvalno sve plivalo glavna su obeležja po kojima će se pamtiti ova utakmica.

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Printscreen)


tagovi

SuperligaRadnički NišMilan RastavacLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara