Aleksej Nikolić protiv Zenita
Aleksej Nikolić protiv Zenita

Čanak pred Novo Mesto gde Partizan pobeđuje često: Uticaj broja dana na putu na naša izdanja...

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.10.18. | 14:03

„Krka zna da bude neugodna na svom terenu, ako uđete u njen ritam“, oprezan je Aleksej Nikolić

Kad se odlazi u Novo Mesto, pobeđuje se često. Skoro da mogu da rimuju košarkaši Partizana koliko im prija da igraju u hali „Leon Štukelj“, pošto su u osam poseta, otkako je formirana ABA liga, slavili sedam puta i nadaju se da će taj izuzetan bilans podebljati u subotu od 17 časova (TV Arenasport 1) u meču četvrtog kola regionalnog takmičenja.
Utakmicom u Novom Mestu završavamo seriju od tri gostovanja. Već smo solidan broj dana na putu i to sigurno ima uticaja na nas. Prate nas i dalje zdravstveni problemi, ali - šta je, tu je. Trudimo se da gledamo ispred sebe. Krka se vratila u ABA ligu, ima ambiciju da tu ostane. Imaju dobro izbalansiran tim i znaju da budu nezgodan protivnik. Očekujem tešku utakmicu, a verujem u pobedu“, predočio je Nenad Čanak, trener Parnog valjka.

Uprkos tome što nisu igrali u Valensiji, očekuje se da Rade Zagorac i Bondža Si budu spremni za duel sa Slovencima, koji su u tri kola pobedili samo jednom.
„Želimo pobedu u Novom Mestu, učinićemo sve da do nje dođemo. Krka zna da bude neugodna na svom terenu, ako uđete u njen ritam. Zato moramo od starta da igru povedemo u onom pravcu koji nam odgovara. I dalje nismo kompletni, ali to ne umanjuje našu ambiciju da se u Beograd vratimo sa bodovima“, optimista je Aleksej Nikolić, plej crno-belih.

Izabrane vesti

FOTO: MN Press


tagovi

Nenad ČanakAleksej Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara