""
""

Cedevita u problemu – Bilan odlazi

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.16. | 13:34

Najkorisniji igrač ABA lige sprema se za novi izazov

Cedevita je u finalnoj seriji plej-ofa u tri poteza matirala Cibonu i tako stigla do treće uzastopne titule. Naravno veliki učinak u finalnim utakmicama imao je MVP regularnog dela ABA lige Miro Bilan koji za Mozzart Sport podvlači da je iza Cedevite ostala veoma uspešna sezona.

“Ispunili smo tri od četiri cilja, a jedini propust imali smo na Jadranu. U suštini smo zadovoljni ostvarenim i napravili smo dobre temelje za narednu sezonu. Možda smo mogli i do TOP 8 faze Evrolige, ali tad smo kuburili sa povredama”, kaže za naš portal Miro Bilan.

Izabrane vesti

Da li će Cedevita naredne sezone imati jači tim od trenutnog?

To ne mogu reći, sve zavisi ko će otići, a ko doći u klub. Iskreno želim ekipi da nadmaši naše dosadašnje rezultate”.

To znači da vi odlazite iz ekipe?

“Trebalo bi, konkretnije će se znati tokom meseca. Trenutno, Cedevita je upoznata sa mojim planovima, ali ne mogu govoriti o njima. O svemu se brine moj menadžer, jedan od najboljih u Evropi, Miško Ražnatović”.

Pisalo se da idete u Olimpijakos?

Zaista vam ne mogu reći…”

Dobro, da li ste ispratili srpsko finale i borbe između Zvezde i Partizana?

“Video sam trojku Gudurića za pobedu Zvezde kao i prednost Partizana od dvadeset razlike. Nedostajalo je crno-belima malo sreće. Zvezda je bila uporna i to se isplatilo, sad su u velikoj prednosti”, zaključio je Miro Bilan.

Pozvali smo i Bilanovog menadžera Miška Ražnatovića da nam kaže nešto više o budućoj destinaciji najkorisnijeg igrača ABA lige?

“Bilan iza sebe ima izuzetnu sezonu što u ABA ligi što u Evroligi, gde je bio osmi najkorisniji igrač. Dosta klubova je zainteresovano za njegove usluge, ali verujte sad je još rano da pričam o tome. Za par sedmica znaće se više, u ovom momentu je bitno da je Cedevita izuzetno korektna u našoj saradnji”, istakao je Ražnatović.

Da iskoristimo priliku i pitamo ko će još od srpskih igrača biti jako interesantan na tržištu?

“Stvarno je rano govoriti o tome tek je početak juna”, zaključio je ljubazno Miško Ražnatović.

Piše: Đurđe Mečanin

 


tagovi

Miro BilanJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara