"Grobari"
"Grobari"

ČEKAJUĆI VOZ ZA BEOGRAD: Varvari nasrnuli na Grobare u Podgorici!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.13. | 09:23

Grupa maskiranih “navijača“ provocirala je lokalne navijače Partizana, koji su se spremali za večiti derbi, na Železničkoj stanici, prenosi crnogorski portal “Cdm.me“

 

GrobariLjudi bez mozga ponovo napadaju! Kako prenose crnogorski mediji, manja grupa lokalnih navijača Partizana iz Podgorice napadnuta je na Železničkoj stanici dok su mirno čekali voz za Beograd, kako bi bili deo jednog od najiščekivanijih večitih derbija u poslednjih nekoliko sezona.

Izabrane vesti

Naime, navijačka grupa Varvara maskirana fantomkama i naoružana bakljama u petak uveče oko 20 časova sačekala je Grobare na glavnom ulazu u nameri da ih provociraju. Ipak, teže sukobe sprečili su pripadnici policije, koji su se na licu mesta pojavili u roku od samo nekoliko minuta.

U trenutku kada su primetili pripadnike javnog reda i mira, Varvari su bacili dimnu bombu u pravcu “neprijatelja“, a zatim ih zasuli kamenicama, kao i prisutne Grobare. Iako su verovatno akteri ovog incidenta dobro poznati, policija je u saopštenju istakla da vandali nisu identifikovani.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Crna GoraEvropagrobariFK PartizanSrbijaSuperligaVarvari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara