""
""

Čekićari zakucali Sanderlend za dno: Ima li spasa za Crne mačke? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.03.14. | 23:08

Crne mačke u ovom trenutku imaju četiri boda manje u odnosu na VBA, prvi tim iznad crte, ali i utakmicu manje

Fudbaleri Vest Hema izašli su iz blage krize i posle tri vezana poraza upisali su izuzetno važan trijumf kojim su osigurali mesto na sredini tabele, a Sanderlendu još više otežali posao u borbi za opstanak - 2:1.

Iako je domaćin gotovo svih 90 minuta konstantno napadao gol, imao čak 26 udaraca ka golu protivnika, od toga 11 u okvir gola, Crne mačke nisu uspele da dođu do tri boda kojim bi došli korak bliže ekipi VBA. Gosti su, kao po nepisanom pravilu, kažnjavali svaki promašaj rivala i završili veliki posao.

Izabrane vesti

Prvi pogodak na meču viđen je već u 9. minutu, kada je Endi Kerol bio najviši u skoku posle kornera koji je izveo Mark Nobl

Već u naredna tri minuta Sanderlend je propustio tri neverovatne prilike da ekspresno anulira prednost rivala, a oba puta bio je neprecizan Li Katermol. Kerol je do kraja poluvremena imao odličnu priliku da duplira prednost gotovo na identičan način, ali je Manone bio na visini zadatka. 

Već na samom startu drugog dela igre Dijame je iskoristio solidan prijem lopte Kerola, natrčao na loptu, opalio po njoj i zatresao mrežu za 2:0. 

Gol utehe i nade postigao je Adam Džonson 65. minutu, kada je odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca matirao Adrijana i pokazao zavidan nivo anticipacije. 

Do kraja utakmice Fabio Borini i Ignacio Skoko imali su po dve velike prilike da ekipi donesu makar jedan bod, ali je Adrijan bio koncentrisan i vrsnim intervencijama sprečio domaćina da se raduje.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SanderlendPremijer ligaMohamed DijameEvropaEngleskaEndi KerolAdam Džonson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara