""
""

Čelsi potpisuje jedan od najvećih sponzorskih ugovora u istoriji Premijer lige - 25.000.000 funti po sezoni za logo na dresu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.11.14. | 16:45

Ugovor sa Turkiš Erlajnzom, generalnim sponzorom Evrolige, trebalo bi da bude potpisan do katoličkog Božića

Posle devet godina uspešne saradnje vreme Samsungove vladavine na Čelsijevim dresovima bliži se kraju! Ugovor sa multi-industrijskim gigantom iz Južne Koreje trebalo bi da istekne u narednim nedeljama, ali Plavci iz Zapadnog Londona ne gube vreme. Prema pisanju britanskih medija, u Čelsiju spremaju senzacionalni dogovor sa Turkiš Erlajnzom, generalnim sponzorom Evrolige, koji bi trebalo da zauzme mesto Samsunga, a ugovor bi trebalo da bude drugi najveći u istoriji Premijer lige. 

Izabrane vesti

Saradanja jednog od svetskih lidera u avio-industriji i prvoplasirane ekipe Engleske biće najverovatnije ozvaničena do katoličkog Božića, a suma koja se ovih dana vrti je 25.000.000 funti godišnje! Što je za oko 7.000.000 funti više nego što Samsung sada izdvaja...

Time bi Lavovi preskočili Liverpul i Arsenal po visini godišnjih primanja od sponzorskih ugovora generalnih sponzora, a ispred bi bio samo Mančester junajted. Podsetimo, Đavoli od Ševroleta na godišnjem nivou inkasiraju neverovatnih 53.000.000 funti i daleko su ispred konkurencije! 

Jasno je da prvi favorit za osvajanje šampionske titule u Premijer ligi želi da bude i u samom vrhu klubova u komercijalnom svetu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaPremijer ligaSamsungTurkiš Erlajnz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara