""
""

Četiri uboda za četiri godine patnje: Korner, Čičarito, penal i slom Čolovih pretorijanaca kod zastavice (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.05.17. | 07:43

Zamislite da se sve ovo desi vašem timu…

 

Navijač svakog kluba ima poneki tužan momenat po kojem pamti bolne poraze svog kluba. Ali ono što se nakupilo u srcima Atletikovih navijača za četiri godine je teško otpisati. Tuga do nebesa…

Izabrane vesti

Četiri godine sanjaju klempavi pehar i četiri godine ih najljući rival bezobrazno budi iz lepog sna i ostavlja u košmaru relanog života.

Nikada nijedan tim nije četiri puta zaredom eliminisan u Ligi šampiona od istog rivala. Osim Atletika.

Da tuga buda veća, za sva četiri bolna neuspeha se pobrinuo gradski rival Real. I sve četiri tužne epizode imaju po jedan momenat po kojem će se pamtiti.

Prvi je skok Serhija Ramosa 2014. posle kornera i gol glavom u lisabonskom finalu kada su Atletiko delili sekundi od titule…

Drugi je gol Čičarita Ernandeza 2015. godine. Meksikanca koji u Realu za godinu dana nije uradio ništa bitno osim tog jedinog gola protiv Atletika u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona. Kada su zaustavili sve zvezde Reala, kaznio ih je Čičarito?!

Treći je promašaj Huanfrana u penal seriji prošlogodišnjeg finala u Milanu. Desni bek je bio jedini koji je promašio sa bele tačke.

I četvrti je majstorija Karima Benzeme koji se fudbalskom majstorijom na liniji igrališta izvukao pored trojice Čolovih pretorijanaca Savića, Himeneza i Godina, i namestio gol kojim su ubijene sve Atletikove nade.

Momenti koje nikada nijedan Atletikov navijač neće zaboraviti dok je živ…  

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSerhio RamosReal MadridLiga šampionaKarim BenzemaHuanfranEvropaČičaritoAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara