""
""

Crna uvertira za Milan: Barsina deca zgazila Inzagijeve Rosonere u „maloj“ Ligi šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.10.13. | 17:56

Katalonci deklasirali vršnjake iz Milana sa 6:2, a za imena El Hadadija i Sanabrije polako saznaje cela Evropa

Milan je večeras autsajder protiv Barselone, ali se Rosoneri nadaju da mogu do čuda kao prošle sezone kada su slavili sa 2:0.

Izabrane vesti

Ipak, uvertira za večerašnji spektakl na San Siru nimalo ne ide u prilog Rosonerima. Poznato je da je UEFA od ove sezone pokrenula i Ligu šampiona za mlade timove klubova učenika i to takmičenje je već počelo da privlači veliku pažnju. Tako su danas koplja ukrstili najtalentovaniji omladinci Milana i Barselone, a Katalonci su pregazili italijanske vršnjake sa ubedljivih 6:2 i najavili da u La Masiji stasavaju biseri koji će uskoro odmeniti Ćavija, Inijestu, Mesija...

Do ovog kola, oba tima su imali po dve pobede i današnji meč je trebalo da predstavlja derbi. Pogotovo što na klupi Milana sedi legendarni Filipo Inzagi koji je nagovestio veliki trenerski potencijal. Međutim, de se danas i Inzagi skinuo i obuo kopačke, teško da bi pomogao svojim izabranicima.

U taboru Barse su blistali napadač Munir el Hadadi i paragvajski vezista Arnaldo Sanabrija. Obojica su postigli po dva gola i nastavili sa sjajnim partijama. El Hadadi je dva gola dao i u trijumfu nad Ajaksom, a Sanabrija je dvostruki strelac bio protiv Seltika. Nema sumnje da ova dva mladića predstavljaju veliki potencijal Barsine fabrike talenata.

U startnoj postavi Milana se našao i srpski sin Stefan Simić, a Andrej Modić je u igru ušao s klupe kada je već bilo kasno.

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

EvropaFilipo InzagiItalijaLiga šampionaLiga šampiona mladih timovaMilanŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara