""
""

Crno-beli otišli za Sloveniju, Stojkoviću "visi" transfer u Konju, otpao Eliomar...

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.13. | 12:35

Crno-beli će odsesti u hotelu Arena, a trener Vuk Rašović za Sloveniju je poveo 25 igrača

Šampion je krenuo za Pohorje. Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan uputila se na slovenačku planinu u blizini Maribora, gde će kao i prethodne dve godine odraditi završne pripreme i odigrati test mečeve pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli će odsesti u hotelu Arena, a trener Vuk Rašović za Sloveniju je poveo 26 igrača. To su: Saša Ilić, Nikola Ninković, Stefan Šćepović, Dejan Babić, Nemanja Kojić, Predrag Luka, Vojislav Stanković, Filip Knežević, Miloš Ostojić, Nikola Petrović, Živko Živković, Marko Živković, Danilo Pantić, Andrija Živković, Saša Ivković, Nemanja Petrović, Branko Pauljević, Saša Marković, Marko Šćepović, Miloš Jojić, Vladimir Volkov, Ivan Ivanov, Darko Brašanac, Nikola Aksentijević, Aleskandar Mitrović i Milan Lukač.

Izabrane vesti

Sa ekipom neće putovati prekobrojni Eliomar Silva i Stefan Aškovski koji će najverovatnije otići na pozajmicu, kao ni reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković kojem je, po svemu sudeći, propao transfer u Konju, ali na stolu ima ponude još nekoliko evropskih klubova. On će do okončanja transfera trenirati u Beogradu.

Opširnije o pripremama Crvene zvezde i Partizana u Sloveniji čitajte na našem specijalu.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Eliomar SilvaFK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperligaVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara