"Ovaj gol Ostina je priznat"
"Ovaj gol Ostina je priznat"

Čudo neviđeno: Dao het-trik za 12 minuta, a priznali mu samo jedan gol. I to iz ofsajda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.11.14. | 19:38

Čarli Ostin je mogao da izraste u junaka KPR-a, samo da nije bilo trapavog Harta...

Ovaj gol Ostina je priznatSamo je treća bila sreća. Napadač Kvins Park Rendžersa Čarli Ostin pošteno je namučio odbranu Mančester Sitija i jedino zahvaljujući sudiji Majku Dinu nije izrastao u junaka Policajaca već posle prvog poluvremena okršaja sa šampionima.

Postigao je čak tri gola u razmaku od 12 minuta susreta na Loftus roudu, ali mu je samo jedan priznat. I to poslednji. Preostala dva su poništena, utisak je, ispravno, iako se s tim ne bi složili navijači KPR-a.

Izabrane vesti

Situacija prva: igrao se deveti minut, centaršut Maurisija Isle, pogodak glavom Čarlija Ostina.

Epilog: zbog ofsajd pozicije gol ne važi. Reklo bi se da su sudije opravdano poništile ovaj gol.

Situacija druga: samo nekoliko sekundi posle poništenog gola, golman Građana Džo Hart je izveo prekid, ali je to učinio traljavo i u razmaku od nekoliko trenutaka dvaput dodirnuo loptu, ona se posle proklizavanja odbila do Ostina, a ovaj je zakucao u mrežu.

Epilop: Majk Din svira u pištalju i pokazuje da gol ne važi, jer je engleski reprezentativac dvaput igrao loptom, što se kosi sa pravilima. I ovde su sudije bila u pravu. Dosuđen je ponovo slobodan udarac za domaćina. Čisto da napomenemo: da se to desilo van kaznenog prostora lopta bi bila za Kvins Park Rendžers.

Situacija treća: igrao se 21. minutu,  opet je Isla u ulozi asistenta, još jedna lopta za Ostina, ovoga puta šut po zemlji i zatresla se mreža Harta.

Epilog: sudija Din konačno pokazuje na centar.

Samo, da nije bio ofsajd?

(FOTO: Action images)


tagovi

Čarli OstinEngleskaEvropaKvins Park RendžersMančester SitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara