""
""

Čudo u Ankari! Antalija u 89. i 92. minutu - iz keca u dvojku! Luču teren sve dalji, pogodio Mas (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.17. | 16:40

Samuel Eto i društvo izrežirali neverovatan povratak u završna dva minuta meča! Novi levi bek Trabzona počeo da se isplaćuje, pošto je postigao jedini gol u pobedi nad Kasimpašom - 1:0

Čudima u turskom fudbalu nikad kraja! I ponovo iz keca u dvojku. Samo, fudbaleri Antalije učinili su nešto senzacionalno. Jer, Iako su gubili praktično do ulaska u poslednji minut utakmice, na kraju su ipak uspeli da pobede Osmanli usred Ankare i slave rezultatom 2:1! 

Izabrane vesti

Ko je ovakvom obrtu uopšte mogao da se nada?! Osmanli je imao vođstvo praktično celo poluvreme, diktirao tempo, ali u poslednja tri minuta meča odbrana domaćina kao da je nestala! I tako je sve palo u vodu, počev od gola koji je Pjer Vebo postigao u završnim sekundama prvog dela meča. 

Pokušavali su fudbaleri Antalije na sve načine da stignu do protivničkog gola, ali uzalud. I tako sve do 89. minuta, kada je Mbila Etame pronašao put do protivničke mreže, iako su ga čuvala dvojica fudbalera domaćeg sastava! 

A nakon tog gola Osmanliju su potonule sve lađe! Antalija je još jednom uhvatila protivnika na spavanju, a Samuel Eto podsetio je na najbolje dane prebogate fudbalske karijere. Prišunjao se iza leđa kompletne odbrane Osmanlija, prihvatio odličnnu asistenciju i pronašao put do mreže. Veliko pitanje ostaje - šta se dogodilo sa Osmanlijem u toku celog poslednjeg napada na utakmici, pošto pritiska na loptu - nije bilo!

Ako je Luču Ibanjezu već bilo teško da uzme minutažu u dresu Trabzona, posle danas taj zadatak biće još teži. Jer, direktni konkurent na poziciji levog boka - Emanuel Mas - već je počeo da se isplaćuje! Ibanjezov zemljak iz Argentine postigao je jedini gol u pobedi na teškom gostovanju Kasimpaši (1:0) i tako sam doneo tri velika boda. 

Mas je do pogotka stigao u poslednjim trenucima prvog dela utakmice. Dobio je upotrebljivu loptu sa strane od Jusufa Jazičija, a novajlija u dresu Trabzona ubeležio je svoj prvenac već u trećoj utakmici za novi klub. 

Bolji početak nije mogao ni da zamisli. 

Super Lig, 18. kolo

Subota

Akisar - Kajzeri 0:0

Konja - Rize 2:1 (1:1)
/Milošević 4, Bajić 59 - Nijaz 35/

Bursa - Adana 0:1 (0:0)
/Gej 84/

Karabuk - Galatasaraj 2:1 (1:1)
/Seleznjov 31pen, Deliktas 82 - Oztekin 15/

Nedelja

Gacijantep - Genčlerbirligi - odloženo

Osmanli - Antalija 1:2 (1:0)
/Vebo 45 - Etame 89, Eto 90+2/

Kasimpaša - Trabzon 0:1 (0:1)
/Mas 45+1/

17.00 Fenerbahče - Bašakšehir

Ponedeljak
18.00 Alanja - Bešiktaš 

(FOTO: Printscreen)


tagovi

EvropaKasimpašaSamuel EtoSuper ligTrabzonTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara