"Milan Lešnjak"
"Milan Lešnjak"

Čuka ima rezultat, sve ostalo je na strani Ordabasija: Neće biti lako, ali idemo po pobedu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.07.16. | 14:30

“Oni nemaju šta da izgube, daće sve od sebe da brzo postignu gol. Pitanje je koliko su kvalitetni da igraju u tom ritmu čitav meč, mi smo spremni za takve okolnosti”, rekao je Milan Lešnjak

Milan Lešnjak

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak svestan je da je njegova ekipa ostvarila odličan rezultat u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ordabasija, ali poziva na oprez pred revanč u Šimkentu (četvrtak 14.00).

Izabrane vesti

Brđane očekuje dalek put u Kazahstan i druga vremenaska zona, koji su vezali noge ekipi Bahtijara Bajseitova na Banovom brdu prošlog četvrtka.
„Pored dugog putovanja i vremenskih uslova, očekuje nas težak meč. Osim rezultata, sve je drugo na njihovoj strani. Bitno je da se u drugoj utakmici nećemo braniti, razmišljamo o klubu i koeficijentu, koji su važni za Čukarički. Idemo tamo da damo sve od sebe, ne da se branimo, već da pobedimo. Neće biti laka utamica. Imamo problema sa Stojkovićem, ostali igrači su u konkurenciji. Oni nemaju šta da izgube, daće sve od sebe da brzo postignu gol. Pitanje je koliko su kvalitetni da igraju u tom ritmu čitav meč, mi smo spremni za takve okolnosti. Teško će im biti da iskontrolišu takvu igru, moraju brzo da igraju u brzo da misle. Mislim da mi imamo brze igrače i da ćemo to znati da kaznimo”, rekao je Milan Lešnjak.

KVOTE ZA UTAKMICU ORDABASI - ČUKARIČKI

Odlični levi bek Čukaričkog Stefan Živković namestio je treći pogodak na utakmici u Beogradu i omogućio kapitenu Igoru Matiću da se drugi put upiše u strelce.
„Teška uktamica, ali smo spremni, šef nam je ukazao gde smo i šta smo grešili u prvom meču. Prolaz nam je prioritet, ali nećemo igrati slabije u odnosu na prvi meč, pojurićemo pobedu koja bi nam mnogo značila na samopouzdanju. Oni mogu bolje, ali možemo i mi. Imali su težak put, bili su umorni, a slično će bit i nama“, rekao je Živković.

Dokle mogu Čuka i Voša u Evropi? Ako pogodite, smeši vam je lep dobitak!

Sličnog je razmišlja i vezista beogradskog tima Dragoljub Srnić.
„Imamo izvanrendan rezultat, ali se ne smemo da se opuštamo. Čeka nas težak put, oni nisu za potcenjivanje. Nadamo se prolasku. Mislim da mogu bolje od onoga što su pokazali u prvoj utakmici, imaju kvalitet i sigurno nas čeka nas težak meč.“, rekao je Srnić.

Čukarički na daleki put kreće sutra od 14 časova, a u Šimkent će sleteti negde oko 23 časa po lokalnom, odnosno 19 sati po srednjoevropskom vremenu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

OrdabasiMilan LešnjakLiga EvropeDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara