""
""

Čuka na putu Lige šampiona: Oni su jači, ali mi znamo s loptom

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.10.16. | 13:39

Brđani u sredu imaju priliku da eliminišu Domžale i plasiraju se u drugo kolo

Vreme je za overu plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Priliku da se probije u narednu rundu takmičenja ima prvak Srbije iz sezone 2015/2016, Čukarički, koji u sredu (18 časova) dočekuje slovenačko Domžale, posle povoljnih 1:1 iz prvog susreta.
Čeka nas težak revanš protiv Domžala. Imamo povoljan rezultat iz prve utakmice i nadam se da ćemo dvomeč privesti kraju u našu korist. Svesni smo šta nas čeka, ekipa igra dobro u poslednje vreme, pa se nadam da ćemo i u sredu odigrati na istom nivou“, uverava Mihajlo Jurasović, šef stručnog štaba omladinskog tima Čukaričkog.

S obzirom na rezultat prvog meča očekuje se da gosti napadnu, jer Brđanima „igra“ svaka pobeda i remi, dok Slovence dalje vodi samo pobeda.
Sigurno da Domžale mogu da igraju drugačije, želeće da preuzmu inicijativu, ali koliko sam video u analizi i u prvoj utakmici, imaju svoje stare ideje, šablone. Ukoliko pokušaju nešto drugo, to je naša šansa. Oni su ispred nas što se tiče snage, ali što se tiče igre i tehnike mi smo superiorniji. To je naša šansa. Nadam se da ćemo dobiti“.

Izabrane vesti

Gol vredan remija na stadionu „Športni part“ postigao je Marko Šarić, a njegov saigrač Sava Radić ističe da su belo-crni i te kako spremni za revanš.
„Očekuje nas teža utakmica nego u Domžalama, jer oni moraju da daju gol. Znamo šta nas čeka, ali smo se spremili. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja. Verujem da će moji saigrači pružiti sve od sebe i da ukoliko tako bude neće biti problema. Nemamo tremu kao pred prvi meč“, rekao je Radić.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

SuperligaSrbijaLiga šampiona mladih timovaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara