"Tijago Galvao protiv Filipa Stojkovića"
"Tijago Galvao protiv Filipa Stojkovića"

Čuka odbila ostavku Milojevića, Tijago Galvao stiže da popravi raspoloženje na Brdu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.08.15. | 09:05

Vlasnik Dragan Gale Obradović presekao

Tijago Galvao protiv Filipa StojkovićaZaljuljalo se tlo na Banovom brdu. Vladan Milojević je posle poraza od Radničkog iz Niša kovertirao ostavku, nezadovoljan je i sportski direktor Vladimir Matijašević pošto njegove ideje ne prolaze tako lako. Ali valjda je to normalno kada klub ima gazdu koji ulaže svoj novac. U Čukaričkom odlučuje samo Dragan Galen Obradović, a njegova presuda je – Milojević ostaje u klubu! Sportski žurnal naime saznaje da je vlasnik Čuke odbio ostavku šefa struke i pritom rešio da ga odobrovolji - transfer bombom!

Na Brdo dolazi Tijago Galvao, koji je tokom avanture u užičkoj Slobodi bio jedan od najzapaženijih aktera na superligaškim terenima. Upravo je, navodi dalje Žurnal, Milojević zaslužan za dolazak veštog Brazilca, koji je svojevremeno bio na meti Crvene zvezde i Partizana, ali je na kraju izabrao moldavski Šerif. Sada navodno dolazi ne lekarske preglede u Čuku, a ako ih prođe potpisaće ugovor na tri sezone!

Izabrane vesti

Ostaje sada da se vidi šta će biti sa Matijaševićem, koji je nezvanično za krizu rezultata krivio upravo sportski sektor kluba.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir MatijaševićVladan MilojevićTijago GalvaoSuperligaSrbijaDragan ObradovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara