"Rados Brđana"
"Rados Brđana"

Čuka odbranu Kupa Srbije započinje putovanjem od sedam sati

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.10.15. | 13:53

"Moramo da odigramo najbolje što možemo i drago mi je što ćemo igrati pred našim ljudima na Kosmetu", rekao je šef struke Brđana Zoran Popović

Rados Brđana

Fudbaleri Čukaričkog sa visokim ambicijama kreću u odbranu istorijskog trofeja u Kupu Srbije. Brđani su u poslednjih nekoliko nedelja podigli formu, nalaze se na deobi treće pozicije na tabeli i u odličnom raspoloženju odlaze put Zubinog Potoka, gde u sredu od 13 časova gostuju Mokroj Gori.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Beograđana Zoran Popović sa izuzetnim raspoloženjem očekuje ovaj meč.
"Još jedna u nizu utakmica nedelja, sreda, nedelja u već nekim jesenjim uslovima. Meč koji zbog prošlogodišnjeg velikog uspeha Čukaričkog u kupu nameće imperativ pobede. Odlazimo na jedno putovanje od sedam sati u nameri da pobedimo i da najozbiljnije shvatimo taj susret. Kao profesionalci nemamo pravo na drugačiji pristup i razmišljanje. Moramo da odigramo najbolje što možemo i drago mi je što ćemo igrati pred našim ljudima na Kosmetu. To je moj lični i emotivni osećaj", rekao je Popović, koji je najavio da će njegova ekipa u nešto izmenjenom sastavom ući u ovaj meč, ali da nije reć o opuštanju ili kombinovanju, već će šansu dobiti igrači koji po njegovom mišljenju moraju da budu na terenu u ovom meču.

Iskusni napadač Nenad Mirosavljević bi mogao da se nađe na terenu od prvog minuta.
"Mislim da nas očekuje takmičarski težak meč. Nadam se lepoj atmosferi, gde srpskom narodu na Kosmetu dolazi osvajač kupa i sigurno da će sa te strane biti dobar ambijent. Ne sumnjam da će protivnik biti vrlo motivisan. Neće nam biti ni malo lako da dođemo do pozitivnog rezultata. Imamo jednu obavezu više, jer smo branioci trofeja. Tako moramo da se odnosimo i da se ponašamo na terenu. Naši ciljevi i planovi su uvek najviši. Pružićemo maksimum kako bismo prošli u naredni krug. Čeka nas dug i naporan put, ali zna se da Čukarički uvek teži najboljem mogućem rezultatu", rekao je Mirosavljević.

Nekadašnji golgeter Proletera, Smedereva, Kadiza, Partizana i Apoela smatra da je njegova ekipa uhvatila pravi ritam nakon oscilacija s početka sezone.
"Ova ekipa uz neke male izmene igra zajedno jedan jako dug period. Ostali smo letos bez nekoliko prvotimaca. Igrači koji su došli su nadomestili te odlaske. S obzirom na to da se u Čukaričkom radi planski, tako se i biraju igrači koji dolaze, naši rezultati nisu slučajnost. Bili smo u rezultatskoj krizi iz koje smo izašli i očekujem da nastavimo u ritmu u kojem smo odigrali prethodna četiri meča", uveren je Mirosavljević.

Ekspedicija Čukaričkog na put odlazi sutra oko 11 časova, posle prepodnevnog treninga, verovatno poslednjeg pred utakmicu. Planirano je da se prespava u Novom Pazaru, a za utorak poslepodne je dogovorena i poseta manastiru Đurđevi Stupovi. U sredu ujutru kreće se ka Zubinom Potoku. Delegacija Čukaričkog, generalni sekretar Aleksandar Perin i sekretar stručnog štaba Ivan Popović, boraviće dan pred meč u Zubinom Potoku, gde će imati sastanak sa predstavnicima Mokre Gore.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran PopovićSuperligaSrbijaKup SrbijeFK Mokra GoraČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara