""
""

Čuka sutra ide u Mađarsku, Fofana ima računicu: Bez poraza, sa jednim datim golom

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.16. | 17:40

„Svi kažu da Videoton ima odličan sastav, ove utakmice su prava stvar“, dodaje Marko Docić

Protiv Ordabasija nije bilo problema. Tri komada u Beogradu (3:0), pa ista takva porcija, doduše ne i pobeda u Šimkentu (3:3). Dovoljno za eliminaciju predstavnika Kazahstana i siguran put u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

A tu fudbalere Čukaričkog čeka kud i kamo težio ispit i vidu Videotona. Brđani u utorak putuju u Mađarsku, gde će u četvrtak od 20.30 pokušati da iznenade sjajni mađarski tim, za koji je nedavno potpisao bivši napadač Partizana, Danko Lazović.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE, VIDEOTON - ČUKARIČKI: 1 (2,25), X (3,10), 2 (3,20) 

Ima i Milan Lešnjak svoje adute. Na primer, Ismaila Beka Fofanu.
Protiv Videotona ne sme da bude grešaka ni pada koncentracije. Mađari su dobra ekipa. Prvi meč igraju kod kuće, uz podršku navijača sigurno da će napadati od početka. Biće mnogo važno da budemo kompaktni kao tim, da se borimo zajedno i da se u Beograd vratimo neporaženi sa bar jednim postignutim golom“, poručio je napadač iz Obale Slonovače u razgovoru za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, po dolasku iz Humske 1 novi saigrači su se postarali da mu olakšaju proces prilagođavanja.
Očekujem da ću igrati sve bolje. Još nisam na maksimalnom fizičkom nivou, prošle sezone odigrao sam svega jednu utakmicu za Partizan. Kod mene se to videlo naročito u drugom poluvremenu utakmice protiv Ordabasija. Ovde se odlično radi, igrači imaju kvalitet, veliki su profesionalci i brzo sam se uklopio, tako da verujem da će vrlo brzo sve da dođe na svoje mesto što se mene tiče“, dodao je Fofana.

------>>>> Kvota da će se Čukarički plasirati u grupnu fazu Lige Evrope - 15,00

------>>>> Sve kvote kladionice MOZZART posvećene učešću Brđana u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Osim njega, Lešnjak može da računa i na još jednog novajliju, Marka Docića, koji je na prvom susretu protiv Ordabasija debitovao za belo-crne po dolasku iz Javora.
Svi kažu da Videoton ima odličan sastav. Pripada mu uloga favorita, na nama je da budemo maksimalni. Imamo još tri dana do utakmice, trudićemo se da budemo što spremniji za prvi susret. Evropa je potvrda kvaliteta, to su utakmice koje donose određenu tenziju, pun stadion, lep ambijent. Prava stvar“, ushićen je Docić.

Dodaje da je Čukarički primer odlično organizovanog kluba, koji zaslužuje da napravi iskorak. Možda i na međunarodnoj sceni.
Znam gde sam došao i kakva je ovo sredina. Traži se rezultat i profesionalni angažman. Nema prostora za bilo šta drugo. Sve je fenomenalno, na visokom nivou. Organizacija je savršena, dobro se zna ko šta i zbog čega to radi. Saigrači su me stvarno vrlo brzo prihvatili i osećam se kao da sam dugo ovde, tome je doprinelo i poznanstvo sa pojedinim igračima“, zaključio je Marko Docić.

(FOTO: Star sport, FK Čukarički)

 


tagovi

SuperligaSrbijaMarko DocićLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeIsmail Beko FofanaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara