""
""

Čukaričani samouverni: Nema stajanja posle sedmice!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.04.15. | 16:02

“Niko nije očekivao sedam pogodaka jer je Rad vrlo dobra ekipa, ali utakmicu ostavljamo iza sebe i spremamo se polako za duel sa Radničkim iz Niša", poručio Bojan Ostojić

Fudbaleri Čukaričkog Bojan Ostojić i Staniša Mandić poručili su danas da nisu očekivali toliko ubedljivu pobedu protiv Rada (7:0) i dodali da žele da nastave sa dobrim rezultatima u Superligi.
"Sedam golova protiv Rada je veliki uspeh jer su rezultati u dosadašnjem delu prvenstva pokazali ozbiljnost protivnika. Dobro smo ušli u meč, na vreme dali prvi gol, posle čega je sve bilo u našim rukama. Niko nije očekivao sedam pogodaka jer je Rad baš dobra ekipa, ali utakmicu ostavljamo iza sebe i spremamo se polako za duel sa Radničkim iz Niša", rekao je Ostojić za klupski sajt.

Iskusni defanzivac dodao je da njegov tim ne sme da se opusti posle plasmana u finale nacionalnog kupa i odličnih partija u Superligi.
"Treba da nastavimo sa ovakvim igrama i da ne primamo golove. Ima još devet utakmica, a najbitnije je da svaku igramo maksimalno kao do sada. Nema opuštanja, samo ozbiljnim radom možemo da stvorimo dobar rezultat”, naveo je Ostojić.

Izabrane vesti

Mladi napadač Mandić izjavio je fudbaleri Rada možda nisu zaslužili poraz od sedam golova razlike.
„Očekivali smo tvrdu utakmicu i na neki način Rad nije zaslužio tako veliku rezultatsku razliku. Nama je išlo, njima nije, ali to je fudbal. Prošli put sam postigao pogodak u meču protiv Radničkog i voleo bi da se to ponovi", zaključio je Mandić.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaStaniša MandićSrbijaMiloš OstojićEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara