Čuvaj, idu Bajernovi klinci

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 10:22

Kreće nova sezona četvrte nemačke lige u grupi Bavarija

Na premijeri nove sezone četvrtog ranga takmičenja u Nemačkoj (grupa Bavarija) snage odmeravaju Ajhštet i rezervni tim Bajerna (18.45). Bajern II je prošlu sezonu završio na drugom mestu, Ajhštet na sedmom. Bajern II je imao 74 boda na kontu, Ajhštet 52. Bajern II je bio drugi najbolji gost, a Ajhštet u gornjem delu po broju osvojenih bodova na svom bunjištu, ali daleko od toga da su bili strah i trepet kod kuće. Osvarili su osam pobeda, šest remija i četiri poraza.

U takvoj konstelaciji snaga jasno je da je rezervni tim bavarskog giganta veliki favorit i na današnjem susretu. I ne samo zato, Bajern II ima iza sebe veliku mašineriju u vidu apsolutnog hegemona nemačkog fudbala, od logistike, infrastrukture, finansija sve do samog terena. 

Izabrane vesti

Glavna zvezda Bajerna II bio je Kvasi Okjere Vrit, momak poreklom iz Gane, koji je postigao 21 gol i tako završio na drugom mestu liste strelaca. Rezervni tim Bajerna i ove sezone u svojim redovima ima mnoge talentovane klince, željne dokazivanja i proboja u prvi tim. Neki od njih su Frank Evina, Adrijan Fejn, Ron Torben Hofman, Lukas Mai, Meritan Šabani...
"Sama činjenica da je toliko talenata potpisalo profesionalne ugovore proteklih meseci dovoljno govori o našem radu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", kazao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić

Bajern II je na pripremama ostvario dve ubedljive pobede protiv slabijih timova i remi protiv austrijskog Liferinga (2:2), filijale Salcburga, koji je tu bio jedini ozbiljniji protivnik. Ajhštet je izgubio od Kelna (2:5) i Minhena 1860 (0:2).

Kada je reč o međusobnim duelima, oba prošla dobio je Bajern II, i to oba prošle sezone. Jedan u gostima sa 3:2, drugi kod kuće sa 2:0. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:45 3131 NE4BA VfB Eichstätt - Bayern II kmb 2&2-4 2,10
Ukupna kvota2,10

NEMAČKA 4, BAVARIJA - PRVO KOLO:

Četvrtak

Petak

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

NemackaNemačka 4 BavarijaRezervni tim BajernaKvasi Okjere VritBajern MinhenHasan Salihamidžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara