""
""

Da je Đurić bolje radio, Partizan ne bi bio dužan 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.10.13. | 10:24

Tako kaže Dragoljub Vukadinović, bivši Partizanov potpredsednik i dodaje da su crno-belima neophodne korenite promene u rukovodstvu

Sve je više nezadovoljnih načinom na koji Dragan Đurić upravlja Partizanom. Posle Mileta Jovičića koji je od prvog čoveka kluba tražio da se povuče sa funkcije i zakaže Skupštinu, Đurićev rad oštro je kritikovao i bivši potpredsednik i dugogodišnji član Upravnog odbora kluba iz Humske Dragoljub Vukadinović.

On je u razgovoru za Informer ocenio da je situacija među crno-belima loša kako na poslovnom, tako i igračkom planu i po principu ''riba smrdi od glave'' upro prstom u čoveka sa kojom je sarađivao do prošle godine, pre nego što se povukao.
''Čitam da je Partizanov dug između 15 i 20.000.000 evra. Dobro je što nije 50.000.000, ali da je bilo boljeg i pametnijeg poslovanja, onda bi račun bio makar na nuli. Upravo zbog nesavesnog i netransparentnog rukovođenja klubom sam prošle godine otišao'', rekao je Vukadinović.

Izabrane vesti

Vlasnik kompanije Metalac i predsednik istoimenog prvoligaša iz Gornjeg Milanovca zamera Đuriću i što je prekoračio ingerencije, direktno se mešao u poslove iz minulog prelaznog roka, koji je sam ocenio kao – najgori koji pamti.
''Verovatno je zato i bio najgori, jer je uzeo veliko učešće. Nije, međutim, Partizan zaradio 100.000.000 evra (za poslednjih sedam godina od transfera igrača), već mnogo manje. Od prodaje Jovetića, Ljajića, Savića ogromni procenti su odlazili menadžerima i bivšim klubovima''.

Zato Vukadinović smatra da je potrebno menjati nešto na rukovodećim pozicijama u Humskoj 1, a kao idealni trenutak za to vidi sednicu Skupštine, koja će naredne godine imati izborni karakter. Tad isitiče petogodišnji mandat Draganu Đuriću.
''Rez je neophodan, ali tek na kraju sezone. Sledeće godine su redovni izbori u Partizanu i neophodno je da dođe do korenitih promena. Do tad svi moraju da se potrude da se iz ove sezone izađe sa što manje ožiljaka. Lako je uočljivo sa strane da u Partizanu mnogo toga ne štima. Uprava je nejedinstvena, pojedinci su podnosili ostavke, pa ih povlačili. Sportski deo je, takođe, slabo radio. Loše je selektiran tim, zato su rezultati takvi kakvi su od početka sezone'', rekao je Dradoljub Vukadinović, a prenosi Informer.

(FOTO: Star sport, Srđan Stevanović)

 


tagovi

Dragan DjuricDragoljub VukadinovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara