""
""

Da li će Tuhel konačno napraviti posao od 30.000.000 evra? Cork stigao u Kijev po Jarmolenka!

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.01.16. | 13:55

Pregovori počinju danas. Spremite se, biće ovo paklenih nekoliko dana...

Dortmundovim mukama u potrazi za krilnim napadačima izgleda dolazi kraj! Pominjali su Andrija Živković, Malkom i Hatem Ben Arfa u moru brojnih imena, ali tajni štih u špilu Tomasa Tuhela je - Andrej Jarmolenko!

Izabrane vesti

Kako nemački Bild javlja, a kako je kasnije potvrdio i ukrajinski sajt Fudbal Ukrajina, sportski direktor Milionera Mihael Cork danas bi trebalo da sleti u Kijev na razgovor sa čelnicima Dinama i u koferu nosi čak 30.000.000 evra! 

Nalazio se Jarmolenko na listi želja brojnih evropskih klubova, a u poslednje vreme najviše su se pominjali Barselona, Mančester junajted, Totenhem, Everton, pa čak i Bajern. Ali, izgleda da je Dortmund najozbiljniji u nameri da konačno stavi tačku na problematiku koja klub muči već duže vreme. 

A kakvo bi pojačanje Jarmolenko je napravio ogroman napredak u igri, a pre svega ima neverovatan spoj mladosti i iskustva. Pošto ima 26 godina, a iza sebe već devet i po sezona seniorskog fudbala. Neretko se može čuti da samo njegovo prisustvo u svlačionici donosi ogromnu dozu samopouzdanja. Igra sa obe noge podjednako dobro, ima mogućnost da igra na oba krila, a čak se usavršio i na igru u sredini, na mestu ofanzivnog veziste. Uz to, njegova glad za uspehom mogla bi da donese mnogo pozitivnih stvari Dortmundu. Ukrajinsku ligu odavno je prevazišao, ima odličnu građu, šut i brzinu... 

U trenutku kada je Tuhel deficitiran upravo na poziciji bočnih napadača, Jarmolenko bi došao "kao kec na deset". 

Pregovori počinju danas. Spremite se, biće ovo paklenih nekoliko dana...

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Tomas TuhelNemackaMihael CorkEvropaDinamo KijevBorusija DortmundAndrij Jarmolenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara