""
""

Da li je došlo vreme da Ronaldinjo dođe u Antaliju? Eto ga ubeđuje da potpiše, u igri 3.000.000 evra i bonusi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.05.16. | 12:25

Prvi čovek Antalije tvrdi da bi dogovor mogao da padne svakog trenutka...

Kada Turci najavljuju znate da gotovo ništa nije sigurno, ali kada se oglasi italijanski mag za transfere, Đanluka Di Marcio i kaže da je blizu - onda tu već ima razloga da se dobro obrati pažnja.

Izabrane vesti

Ponovo je otvoreno poglavlje - Ronaldinjo u Antaliji. Za one koji nisu upoznati - ova priča je bila izuzetno aktuelna prošlog leta i tada se pominjao ogroman novac. Do zaključenja saradnje nije došlo. Ali, ovog puta postoje nešto realniji izgledi da 36-godišnji mađioničar zaista i dođe u Antaliju.

Velemajstor fudbalske igre u potrazi je za novom avanturom, a u nedavnom humanitarnom meču odigranom između svetskih i meksičkih legendi pokazao je da još ima šta da pruži i pokaže. U timu najvećih planetarnih ikona bio je i Samuel Eto, koji je sa Ronaldinjom nekada harao Evropom u dresu Barse, a sada igra upravo u Antaliji. 

Kako se pominje, prvi čovek Antalije Gultekin Genčer koristi upravo dobre odnose koje imaju dvojica asova kako bi brazilski veteran potpisao ugovor. U igri je, navodno, jednogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra, uz bonus od 10.000 evropskih novčanica za svaku odigranu utakmicu. 
"Dogovor sa Ronaldinjom mogao bi da padne svakog trenutka, možda će iz Meksika čak doći ovde zajedno sa Samuelom, da utvrdimo sve detalje", najavljuje Genčer u turskim medijima. 

Ali, sve to treba uzeti sa strogom rezervom. Jer i prošle godine je bilo „sve gotovo“, a na kraju nije bilo ništa. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligSamuel EtoRonaldinjoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara