Daglas Kosta se požalio ženi: Mnogo su jaki treninzi kod Titea, zato sam se povredio...

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.06.18. | 09:11

Navodno, mnogo jači nego oni koje je imao u Italiji

Povreda Daglasa Koste zabrinula je selektora Titea uoči meča protiv Srbije u sredu, ali možda je upravo iskusni stručnjak krivac zašto neće moći da računa na hitronogog ofanzivca u narednim danima.

Kosta se povredio tokom utakmice sa Kostarikom u Sankt Peterburgu gde je odigrao kompletno drugo poluvreme, a kao razlog nelagodnosti koju je osetio u desnom butnom mišiću jeste inteniztet treninga u reprezentativnom kampu u Sočiju. Brazilski dnevnik O Globo uspeo je da stigne do izjave Kostine supruge Luiz Ramos, koja je otkrila da joj se muž požalio na količinu rada u brazilskom nacionalnom timu.
"Rekao mi je da oseća da ga ova povreda muči zbog intenziteta treninga. Kaže da su treninzi u Juventusu mnogo lakši i manje zahtevni. Ovde se to značajno promenilo, pa se zato sada dosta muči", kaže Luiz.

Izabrane vesti

Daglas Kosta je uoči dolaska u reprezentaciju angažovao poznatog brazilskog fizioterapeuta Paula Andradea kako bi privatno radio na što bržem i uspešnijem oporavku. Andrade je u međuvremenu angažovan i od strane nacionalnog tima kako bi sa igračima isključivo radio na otklanjanju problema s mišićima.

Dosadašnja praksa rada u nacionalnom timu podrazumevala je detaljnu razmenu informacija sa svim klubovima iz kojih dolaze igrači, kako bi na uvid imali kompletnu dokumenaaciju o intenzitetu rada, ali i načinu oporavka, kako bi se fudbaleri što lakše adaptirali na nove uslove. Novinari O Globa pokušali su da stupe u kontakt sa čelnicima Fudbalskog saveza Brazila posle navoda Luiz Ramos, ali su oni odbili da daju komentar.

Podsetimo, od okupljanja reprezentacije Daglas Kosta je četvrti igrač koji je proveo određeno vreme na rehabilitaciji. Pre njega su u sličnoj situaciji bili i Renato Augusto, Fred i Danilo.

Foto: Action Images


tagovi

Rusija2018Daglas KostaReprezentacija Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara