Dandalk noći na čelu, probajte dvojku na Deri

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.06.18. | 11:42

Ekipa Stivena Kenija je u seriji od sedam pobeda na kojima je postizala između dva i pet golova

Sijaju Lilivajtsi. Gaze neumoljivo. Ozbiljno su se nameračili da vrate titulu na Orijel Park. Ipak, podela bodova sa Deri Sitijem, te poraz od prvoplasiranog Kork Sitija, zatim i trećeplasiranog Voterforda primorali su Dandalk da se nada kiksu Korka, ne bi li ponovo zaseo na lidersku poziciju.

Ekipa Stivena Kenija mogla bi da prenoći na čelu irskog Premijeršipa, pošto joj u goste dolazi davljenik Limerik, koji je za mesec i kusur dana upisao četiri poraza, dva remija i iznenađujući trijumf protiv Voterforda, koji je, istini za volju, od 19. minuta bio sa igračem manje, ali i tako osakaćen uspeo drugoj najgoroj odbrani u ligi da spakuje tri komada. 

Izabrane vesti

Sa drugem strane, Dandalk je, kao što smo rekli, brutalan. Naročito u poslednje vreme. U seriji je od sedam pobeda, na svakom meču postigao je između dva i pet golova (ukupno 23!), a ne treba preći ni preko činjenice da nema poraz kod kuće. Ono što je karakteristično za Dandalk jeste da je reč o timu koji poseduje i najbolji napad (2,38 postignutih golova u proseku), i najbolju odbranu (0,47 primljenih golova u proseku) u ligi.

Deri Siti ima dobru priliku da izađe iz krize, s obzirom da gostuje Bohemijansu, a vezao je tri neuspeha (izgubio pet od šest poslednjih mečeva; dobio samo fenjeraša Brej). Zatšo bi baš vredelo probati dvojku na Deri? Pa, tim Kenija Šilsa se tradicionalno dobro provodi na Dalimaunt Parku u Dablinu, budući da je slavio na pet minulih gostovanja. Dodajmo i da je Deri dobio devet proteklih okršaja sa Bohemijansom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 2574 IRS 1 Bohemians D. - Derry City ki 2 3,10
Pet 20:45 2571 IRS 1 Dundalk - Limerick kmb 1-1&3-5 1,85
Ukupna kvota5,74

Foto: Action Images


tagovi

DandalkIrska 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara