""
""

Dangubićeva distorzija nije ozbiljna, možda zaigra i u subotu

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.04.16. | 16:55

Eksplozivni krilni košarkaš dobro prošao...

Zaledila se krv u žilama svih navijača Crvene zvezde kada se Nemanja Dangubić uhvatio za desni skočni zglob u uvodnoj fazi duela sa Megom, pored klupe na kojoj su sedeli njegovi saigrači i trener Dejan Radonjić. 

Izabrane vesti

Ali, sada svi u redovima crveno-belih mogu da odahnu - Nemanja Dangubić definitivno nije doživeo težu povredu. Prema informacijama do kojih je došao MOZZART Sport eksplozivni krilni košarkaš je bio na dodatnim pregledima koji su pokazali da desni skočni zglob nije doživeo teži oblik distorzije, što znači da bi Dangubić mogao čak da se nađe na terenu i za drugi meč finala Jadranske lige (subota, 20.00). 

Podsetimo, 23-godišnji košarkaš je povredu doživeo već u uvodnoj fazi susreta sa Megom. Iz preventivnih razloga odmah je otišao u svlačionicu i do kraja meča više se nije ni vraćao na teren. Na konferenciji za medije trener Radonjić izjavio je da se nada da povreda nije teže prirode, a to su upravo pregledi i pokazali. 

Ipak, šef struke srpskog šampiona verovatno će sačekati do poslednjeg trenutka kako bi odlučio da li će Dangubića izlagati novim naporima, ili će ga ipak čuvati za treći meč u ponedeljak, kada se serija seli u Sremsku Mitrovicu. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaPlej-of Jadranske ligeNemanja DangubićMega LeksJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara