""
""

Danko Lazović odlazi iz Kine: Ovo više ne mogu da izdržim

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.01.16. | 09:13

Pominje se mogućnost povratka iskusnog napadača u Partizan

Danko Lazović četvrti put u Partizanu? Bio bi to svojevrstan rekord, ali da bi se ostvarile zamisli pojedinaca moraće iskusni napadač najpre da raskine ugovor sa Peking Enterprajzom, u koji je prošle zime stigao upravo iz Humske 1.

Bivši reprezentativac Srbije priznao je u razgovoru za Sportski žurnal da mu prevelika udaljenost od otadžbine predstavlja problema koji nikako nije mogao da premosti. Čak ni usled milionskog ugovora u glavnom gradu Kine.
„Evo me u Pekingu. Čekam da raskinem ugovor. Ne mogu više da izdržim. Porodica u Srbiji, ja u Kini, zaista mi je teško i moram to da prekinem“, rekao je Žurnalu Lazović kome je ostala, na papiru, još jedna godina saradnje sa timom iz Druge lige Kine na čijoj klupi sedi Aleksandar Stanojević. „Sale je odveo ekipu na pripreme, ja sam ostao u Pekingu da rešim ovo i vraćam se iz Kine. A gde ću - videćemo“.

Izabrane vesti

Poslednjih dana pominjalo se sve glasnije da bi iskusni napadač mogao da se vrati u Partizan. I da je glavni inicijator te ideje kapiten Parnog valjka, Saša Ilić. Ovaj tandem je nedavno zajedno boravio u Parizu na dočeku nove godine, viđeni su nekoliko puta zajedno u Beogradu i ne bi bilo iznenađenje da opet sarađuju na terenu. S tim da je za tako nešto potrebna i saglasnot sportskog sektora, ali i ljudi iz kluba sa kojima se Danko Lazović nije rastao baš u prijateljskim odnosima pre 11 meseci.
Ne znam ništa o tome. Nisam upućen u to. Kombinacije uvek postoje, da li će se realizovati drugo je pitanje. Pre svega, moram prvo da raskinem ugovor“, dodao je Lazović.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPeking EnterprajzFK PartizanDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara