""
""

Danko želi da se vrati, a ako ode Volkov Partizan dovodi Lekovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.14. | 14:20

Albert Nađ kaže da nema novih informacija povodom angažmana Portugalca Koelja

Partizan je već napravio ozbiljan posao dovođenjem četvorice igrača zavidne reputacije u ovdašnjem fudbalu, a do 8. februara zimski prelazni rok mogao bi da poprimi obrise savršenog. Kako su u Humsku 1 stigao triling iz Vojvodine - Miroslav Vulićević, Petar Škuletić i Branislav Trajković – a niko nije otišao, jasno je da su crno-beli daleko jači nego u prvom delu prvenstva, a postaće i ubojiti ukoliko im se ostvari plan da treći put angažuju Danka Lazovića.

Provereni napadač već treći dan trenira u Sportsko centru Zemunelu, a situacija povodom njegovog eventualnog angažmana trebalo bi da se raščisti do utorka kad se ekipa seli u Tursku, na prvu fazu priprema. Prema informacijama sa Topčiderskog brda pregovori teku u pozitivnom smeru i velike su šanse da bivši reprezentativac na proleće predvodi špic tima Marka Nikolića.
Sa Dankom smo pričali i prijateljski i zvanično, razgovaraćemo i narednih dana. Ono što je u ovom trenutku najbitnije je da je želja za njegovim povrtakom obostrana. I Lazović hoće isto što i mi, ali na putu do realizacije posla uvek se javljaju prepreke. Svi znamo njegove kvalitete, nema potrebe trošiti reči koliko bi nam značio i nadamo se da ćemo uspeti da plan pretvorimo u stvarnost“, kaže sportski direktor Partizana Albert Nađ.

Izabrane vesti

Ojačavanje ofanzivne linije tima ne znači da su zanemareni poslovi na ostalim pozicijama. Paralelno sa Lazovićem uprava Partizana pregovara sa portugalskim štoperom Njunjeom Andreom Koeljom iz Brage.
Nema novih detalja. Stupili smo u kontakt sa igračem i njegovim zastupnicima, predočili naše ambicije i čekamo odgovor. Nadamo se pozitivan“.

Istovremeno, posle informacije da će Nikola Leković sporazumno raskinuti ugovor sa Vojvodinom proneo se glas da bi i levi bek Novosađana mogao da završi u Partizanu. Albert Nađ uverava da je ideja u začetku, ali da nije odmakla dalje od internog razgovora u klubu.
Na poziciji levog beka imamo dvojicu igrača i o novom rešenju možemo da pričamo tek ukoliko se nešto u njihovom statusu promeni. O Lekoviću smo, naravno, odavno razmišljali, kao igraču koji je skrenuo pažnju, ali ističem da ga nismo kontaktirali. Tek ukoliko se promeni status, recimo, Vladimira Volkova, možemo da govorimo nešto preciznije“, dodao je direktor Partizana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zima 2014SuperligaSrbijaFK PartizanNikola LekovićDanko LazovićAlbert Nađ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara