"Darko Lazić"
"Darko Lazić"

Darko Lazić operisan u Nemačkoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.04.17. | 11:58

Štoper Alanje i mlade reprezentacije Srbije na terenu za desetak dana

Darko Lazić

Kad je zimus prešao iz Anžija u Alanju, Darko Lazić je sjajno započeo prolećnu polusezonu, odličnim igrama pomogao novom timu da učvrsti odbranu, dotad najproblematičniji deo tima, i krene ka opstanku u turskoj eliti, međutim, mladi štoper je doživeo peh u vidu povrede prepona.

Izabrane vesti

U prvi mah se mislilo da povreda nije ozbiljnije prirode, pa je Lazić nastavio da trenira smanjenim intenzitetom, ali kako terapije nisu dale željene rezultate, medicinski tim Alanje odlučio se da ga pošalje na mini-operaciju kako bi trajno rešili problem.

Lazić je operisan u petak u Nemačkoj, tačnije na klinici u Minhenu, a prvi rezultati dali su ohrabrujuće prognoze, pa će Lazić moći da se vrati na teren za desetak dana.

Ovo je dobra vest kako za Alanju koju do kraja šampionata čekaju bitke za opstanak u eliti, tako i za mladu reprezentaciju Srbije. Lazić je, naime, bio jedan od najstandardnijih igrača u kvalifikacionom ciklusu, bio je među najboljim pojedincima u baražu s Norveškom i nema sumnje da bi njegov izostanak predstavljao ozbiljan problem za selektora Nenada Lalatovića.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije održava se u Poljskoj od 16. do 30. juna, a Orlići se nalaze u grupi B sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom. 

(Foto: STAR SPORT) 


tagovi

Darko LazićEvropaMlada reprezentacijaSrbijaSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara