"Danijel Mojsov"
"Danijel Mojsov"

Davno zaboravljeni Danijel Mojsov postao novi član Brana

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.06.13. | 19:49

Jedno vreme bio je glavna meta večitih rivala, a na kraju je otišao put Norveške

Danijel MojsovVerovatno su mnogi od vas zaboravili da je Danijel Mojsov, ne tako davno, uopšte igrao fudbal i bio član Vojvodine, s obzirom da ga jako dugo nismo videli na terenu, na delu, u nekom zvaničnom meču. Posle gotovo godinu dana "hlađenja" zbog raznoraznih suspenzija, ovaj 25-godišnji štoper konačno je pronašao novi angažman. Reprezentativac Makedonije naredne dve godine nosiće dres norveškog Brana, s tim što neće moći da odigra zvaničan meč za novi klub sve do 15. jula, kada počinje prelazni rok u ovoj skandinavskoj zemlji.

Podsetimo, Mojsov nije odigrao nijedan kompetitivan meč još od kraja aprila 2012. godine, kada je prvo dobio suspenziju od tri utakmice zbog namernog udaranja protivničkog igrača, da bi tokom leta odbio da potpiše novi ugovor sa Lalama, čime je automatski dobio šestomesečnu suspenziju. Makedoncu je ugovor sa Starom damom iz Novog Sada istekao zimus i sve do sada bio je u potrazi za novom sredinom.

Izabrane vesti

Prema pisanju zvaničnog sajta Brana, skauti ovog kluba već duže vreme pratili su razvoj mladog štopera, imali nekoliko zvaničnih kontakta sa upravom Vojvodine, ali zbog cele komplikacije oko suspenzije do realizacije transfera nije došlo, već je sada, kao slobodan igrač, Mojsov je postao član ovog norveškog kluba.
“Danijel ima izvrsne defanzivne kvalitete i vrlo je inteligentan igrač. Vrlo je koncentrisan na igru, ulaže maksimalne napore da protivnike drži što dalje od svog gola“, rekao je sportski direktor Brana, Rolf Magne.

Duže vreme Danijel Mojsov bio je jedan od najboljih štopera koje je Superliga Srbije imala, a podatak da gotovo godinu dana nije odigrao zvaničan meč definitivno je mrlja koju će teško sprati iz svog dosijea. Ipak, videćemo kakvog je kova Makedonac i da li će uspeti da pokaže bar deo raskošnog talenta koji ga je krasio dok je igrao za Vojvodinu.  

(FOTO: www.brann.no)


tagovi

BranDanijel MojsovEvropaNorveškaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara