"Sve je počelo 2013."
"Sve je počelo 2013."

Dečko, koji problem imaš? Aguero se navrzao na Luiza, kazniće ga četiri meča (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.12.16. | 17:13

Siti bez Argentinca sve do derbija sa Liverpulom

Sve je počelo 2013.Užasan dan  za Mančester Siti. Čini se, biće još gorih, jer poraz od Čelsija (1:3) nije jedina loša stvar koja se desila Građanima ove subote. Zbog isključenja Serhija Kuna Aguera i Fernandinja, tim sa Etihada će biti drastično oslabljen na narednim utakmicama.

Konkretno, Argentinac će biti kažnjen četiri meča zabrane igranja, dok će Brazilac propustiti tri naredne premijerligaške utakmice.

Izabrane vesti

Zapravo, obojici sleduje automatska kazna od tri susreta pauze, zbog direktnih crvenih kartona (Agueru usled starta nad Davidom Luizom, Fernandinju jer je hvatao za vrat Seska Fabregasa), ali je Kunov problem u tome što je on ove sezone već jednom kažnjen.

Isključenje AgueraPregledavanjem TV snimka utvrđeno je da je laktom udario Vinstona Rida iz Vest Hema, tad je već pauzirao tri meča, pa će mu zbog „akomuliranih“ prekršaja sad kazna biti duža od Fernandinja.

Fernandinjo je isto prešao granicu ukusaU svakom slučaju, ni Aguero, ni Fernandinjo neće igrati protiv Lestera, Votforda i Arsenala, uz napomenu da će napadač propustiti i gostovanje Halu, na Boksing dej. Pep Gvardiola će na svog prvog strelca moći da računa tek u poslednjem danu 2016. godine, kad u ne baš popularnom terminu (18.30, u novogodišnjoj večeri) na Etihad stiže Liverpul.

Inače, brutalan start Kuna Aguera nad Davidom Luizom u nadoknadi vremena podsetio je ljubitelje ostrvskog fudbala na duel istih igrača pre tri i po godine. Tog 14. aprila 2013. centarfor Sitija je pokazao nepoštovanjem prema brazilskom štoperu, u polufinalu FA kupa na Vembliju nagazio ga je kopačkom po zadnjici!?

Nimalo nežno...

Doduše, mogao je David Luiz danas u prvom poluvremenu da „popije“ crveni karton baš zbog starta nad Aguerom. Sudija Entoni Tejlor procenio je čak i da nije bilo prekršaja, pa je možda i to iznerviralo Sitijevog napadača. Svakako je ostavilo utisak na Pepa Gvardiolu.
Hajde da ne pričamo o tom startu Aguera nadamnom. Nekad su fudbaleri frustrirani usled rezultata“, deluje da je defanzivac Plavaca oprostio rivalu zaista brutalan start.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serhio Kun AgueroPremijer ligaMančester SitiKun AgueroEvropaEngleskaDavid Luiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara